August 4, 2021

Sergio Ramos paljastaa, miksi PSG: tä ei voida verrata Madridiin ja kuinka Neymar vakuutti hänet

L’Équipe-sanomalehden haastattelussa 35-vuotias pelaaja kertoi lähtevänsä Valkoisesta talosta ja oliko PSG: n saavuttaminen takaisku hänen urallaan

Äskettäin Paris Saint-Germainin palkkaama Sergio Ramos on jo tullut joukkueen johtajiksi, vaikka hän ei olisi tullut kentälle. Puolustaja on jo innoissaan uusista joukkuetovereistaan ​​ja uransa uudesta vaiheesta, mutta hän teki myös selväksi, että hänen vanha klubinsa Real Madrid on edelleen toisella tasolla.

Haastattelussa sanomalehdelle Joukkue, 35-vuotias puhui Valkoisesta talosta poistumisesta ja muuttamisesta PSG se oli takaisku hänen urallaan.

”Minulle se on elämänmuutos, uusi vaihe, uusi sykli, joka avautuu. Minulla on paljon kiintymyksiä Real Madridiin, joka on epäilemättä historian suurin klubi. Mutta se on elämä. Elin ainutlaatuisia hetkiä ja ihanaa Realissa, mutta katson tulevaisuuteen suurella innostuksella, suurella kunnianhimolla ja pääsen parhaisiin urheiluprojekteihin, Paris Saint-Germainiin, joka ei todellakaan ole ollut kovin kaukana Mestarien liiga viime vuosina. Mutta meidän ei pitäisi verrata Realia PSG: hen. On olemassa kaksi erilaista vaihetta. “puolustaja selitti.

Sergio Ramos Hän puhui myös siitä, miten ranskalainen klubi nähdään jalkapallomaailmassa, ja käytti tilaisuutta kehua uusille joukkuetovereilleen, mukaan lukien brasilialaiset Neymar ja Marquinhos.

”Tänään, paitsi Espanjassa, myös maailmanlaajuisesti, PSG ei ole enää projekti: se on todellisuus. Se on joukkue, joka on pelannut jalkapalloa hyvin useita vuosia ja, kuten sanoin, oli hyvin lähellä Mestarien liigan voittamista. Se mitä sinun täytyy tehdä tehdessäsi päätöstä. On pelaajia, kuten Kylian (Mbappé), kuten Neymar, kuten (Angel) Di María, kuten Marquinhos, kansainvälisesti, paljon kokemusta, ja haluan kehittyä tämän kaverin rinnalla. pelaajia, jotka tekevät jalkapallosta helpompaa. “

Puolustaja paljasti samassa haastattelussa, että hänellä oli keskusteluja Neymar ennen sopimuksen allekirjoittamista, tilanne, joka oli välttämätön Pariisiin pääsemiseksi.

“Olen puhunut Neymarin kanssa kuusi tai seitsemän vuotta. Vaikka hän soitti Barçassa ja minä Madridissa, meillä on aina ollut poikkeuksellinen ystävyys. Tämä pätee Di Maríaan tai Keyloriin, joista jatkoin ystäviä heidän jälkeensä. Madrid ”, hän väitti.

”Neymar vakuutti minut allekirjoittamaan PSG: n. Ennen uuden klubin allekirjoittamista on aina hyödyllistä puhua useiden pelaajien kanssa, olipa kyseessä Leonardo tai Al Khelaïfi. Kaikki heistä vakuuttivat minut omalla tavallaan ”, hän päätti.

.

indeksi