August 1, 2021

seuraa 18. ja viimeistä vuoristovaihetta livenä

TOUR DE FRANCE 2021. Tämä torstai 15. heinäkuuta 2021 on viimeinen mahdollisuus kiipeilijöille hakea arvostettua voittoa Tour de Francelta. Wout Poelsin odotetaan puolustavan pilkullinen paitansa tässä 18. vaiheessa Pau ja Luz Ardiden välillä, kun taas Tadej Pogacar yrittää turvata paikkansa johtajana…

Olennaiset

  • Tänään on tämän 2021 Tour de Francen viimeinen vuorivaihe Pau ja Luz Ardiden välillä. Jos Wout Poels yrittää pitää paitansa painossa tässä 18. vaiheessa, Nairo Quintana ja Michael Woods eivät ehkä ole sanoneet viimeistä sanaansa aiheesta.
  • Bahrain Victoriousin muodostuminen hyökkäsi hotellissa viime yönä Paussa OCLAESP-santarmipalvelun toimesta. Jos syitä ei ole vielä annettu, etsinnät tehtiin ja asiakirjat takavarikoitiin. Wout Poelsin joukkuetovereiden tulisi aloittaa kiertueen 18. vaihe.
  • Eilen iltapäivällä Tour de Francen 17. vaihe antoi hyvän selityksen suosikkien välillä. Ensinnäkin kiihdyttääkseen Tadej Pogacar eristyi itsestään Vingegaardin ja Carapazin kanssa Portet-passissa ennen kuin he voittivat heidät huipulla ja vakauttivat siten keltaisen jerseynsä.
  • Tämän Tour de France 2021 -tapahtuman yleisluokituksessa Tadej Pogacarilla on silti mukava yli 5 minuutin etumatka ensimmäiseen takaa-ajajaansa Jonas Vingegaardia vastaan. Ennätysvaje, joka jättää vähän jännitystä sunnuntain viimeiselle saapumiselle Champs-Elyséesille, lukuun ottamatta siihen aikaan suurta katastrofia.

Ja heti

12:23 – Etsi Bahrain-Victory -hotellista Pau

Tour de Francen 17. vaiheen lopussa Bahrain-Victorious -joukkueelle tehtiin viime yönä keskushallinnon santarmipalvelun etsintä ympäristöön ja kansanterveyteen kohdistuvien hyökkäysten torjumiseksi. (OCLAESP). Lähteiden mukaan Pyöräilyuutiset, ratsastajien ja henkilökunnan huoneet sekä kaikki joukkueen ajoneuvot etsittiin. Tietokoneen tiedot ja asiakirjat takavarikoitiin. Bahrainin koulutuksen päälääkäri tulisi kuulla Tour de Francen saapumisen jälkeen lähteiden mukaan joukkue. Wout Poelsin joukkuetovereiden tulisi olla vielä 18. vaiheen alussa.

12:10 – Hei kaikki

Kiitos, että liittyit tähän live-tapahtumaan, joka on omistettu Tour de France 2021 -uutislehdelle. Kommentoimme torstaina 15. heinäkuuta, 18. vaihe, joka yhdistää Paun Luz Arideniin 129,7 km. Tämä on viimeinen mahdollisuus kiipeilijöille etsiä arvokas voitto vuoristovaiheessa, joka lupaa olla valtava. Lähtö on suunniteltu klo 13.50!

Lue lisää

Tänä torstaina 15. heinäkuuta Tour de Francen 18. vaihe yhdistää Paun yli 129,7 km pitkään Luz Ardideniin. Peloton alkaa suhteellisen tasaisella ensimmäisellä osalla, ennen kuin kiipeää Côte de Notre-Dame de Piétat -luokkaan 4 ja Côte de Loucrupiin, luokkaan 4. Välikilpailu, joka on sijoitettu heti 60 km: n jälkeen, voi myös olla tärkeä. taistelussa vihreän pelipaidan voittamiseksi. Sitten juoksijat kohtaavat toisen erittäin vaikean osan nousemalla legendaariselle Col du Tourmaletille (luokassa) ja viimeisen nousun Luz Ardideniin, joka on myös luokiteltu luokkaan. Tässä on tämän päivän vaiheen profiili.

Tämän päivän näyttämöprofiili

Slovenialainen Tadej Pogacar (Yhdistyneet arabiemiirikunnat) on edelleen ykkönen Tour de Francen yleisarvostelussa, ja tämän keskiviikon 17. vaiheen jälkeen hänellä oli yli 5 minuutin etumatka, tuntematon vuoden 2000 painoksen jälkeen, sitten varma Lance Armstrong.

hyppää tälle sivustolle