August 1, 2021

WhatsApp aloittaa testaamisen älypuhelimettomalla monilaitteisella tuella

Monien äskettäin esitettyjen uusien ominaisuuksien myötä WhatsApp on työskennellyt jo pitkään pyydetyn ominaisuuden parissa. Puhumme mahdollisuudesta käyttää tätä palvelua useilla laitteilla, älypuhelimesta riippumattomasti.

Kun tämä ominaisuus on tullut pinnalle useita kertoja, vaikkakin yksityisissä testeissä, on WhatsAppin aika lopulta avautua kaikille, vaikkakin rajoitetussa tilanteessa. Voit jo testata monilaitetukea ilman älypuhelinta.

Pyydetyimmät uutiset WhatsAppilta on saapunut

Tämä WhatsAppin ilmoittama uutinen avaa oven yhden kaikkien aikojen haetuimmista ominaisuuksista. Käyttäjät haluavat käyttää tätä palvelua luottamatta älypuhelimeensa muissa laitteissa.

Kuten tämä ominaisuus on esitetty, se antaa mahdollisuuden käyttää WhatsAppia neljässä laitteessa erillään. Laitteiden välinen yhteys ei ole välttämätön, tiedonsiirron turvallisuus taataan.

Monilaite ilman älypuhelimesta riippuen

Toistaiseksi WhatsApp rajoittaa pääsyn tähän uuteen ominaisuuteen vain muutamalle käyttäjälle. Ensinnäkin siihen pääsevät vain ne, jotka ovat näiden mobiilisovellusten beeta-ohjelmassa, ja jopa tässä rajoitetussa ryhmässä siihen pääsevät vain harvat.

Mielenkiintoista on, että tätä uutta WhatsApp-ominaisuutta ei voida käyttää avoimesti kaikilla laitteilla. Rajaksi on asetettu 4 laitetta sekä käyttäjän älypuhelin. Yksi näistä uusista laitteista ei kuitenkaan voi olla älypuhelin.

Laitteen turvallisuus taattu

Tämän toiminnon viivästyminen liittyy tarpeeseen taata viestien yksityisyys ja turvallisuus. Jokaisella laitteella on oma salausavain, joka silti ylläpitää laitteiden välistä synkronointia.

Tämä on WhatsAppin uutuus, jota monet ovat odottaneet kauan. Lopuksi usean laitteen tuki testataan julkisesti sen varmistamiseksi, että kaikki on täysin toimiva ja häiriötön, vaikka älypuhelin olisi sammutettu.ohjataan tänne