July 31, 2021

Aaron Judge, kuuden jenkki-pelaajan joukossa, jotka testasivat positiivisia tuloksia COVID-19: lle

All-Star-kenttäpelaaja Aaron Judge oli yksi kuudesta New York Yankees -pelaajasta, jotka testasivat positiivisesti COVID-19-testiä torstaina lykkäämällä peliä Boston Red Soxia vastaan, jolla hän avasi kauden toisen puoliskon. Major League Baseball (MLB).

Jenkkien tilanne sai muut amerikkalaisen liigan pelaajat kokeilemaan virusta varmistaakseen, etteivät he ole saaneet tartuntaa, lähteet kertoivat ESPN: lle.

Tuomarin lisäksi kolumbialainen kolmas baseman Gio Urshela ja sieppari Kyle Higashioka tulivat liigan COVID-19-pöytäkirjoihin testattuaan positiivisesti pikatesteissä ja odottaneet tarkemman testin vahvistusta, lähteet kertoivat ESPN: n Buster Olneylle. .

Vasenkätiset helpottimet Jonathan Loaisiga, Néstor Cortés Jr. ja Wandy Peralta olivat vahvistaneet positiiviset tulokset ja sijoitettu vammaisten luetteloon COVID-19: lle, kertoi jenkkien pääjohtaja Brian Cashman.

“Se on sujuva tilanne, joka voi laajentua”, Cashman sanoi. “Se on levinnyt jossain määrin.”

Major League Baseball ilmoitti, että pelin lykkääminen Yankee-stadionilla mahdollisti enemmän testauksia ja kontaktien jäljittämistä.

New York oli yksi ensimmäisistä Major League Baseball -joukkueista, jotka saavuttivat 85%: n rokotuskynnyksen koronavirusprotokollien vähentämiseksi, kuten maskin käytön lopettaminen korsuissa ja härkäissä.

Cashman totesi myös, että ei ole tiedossa, mitä perjantain pelille tapahtuu, koska se on MLB: n päätös.

New Yorkin pelaajat olivat lyöntiharjoittelu kentällä noin kolme ja puoli tuntia ennen aikataulun mukaista pelin alkua torstaina, kun jenkit pyysivät mediaa seisomaan, kun joukkue suoritti COVID-testin.

Red Sox tuli kentälle, kun lyönnin aloittamisen lykkäämisestä ilmoitettiin.

Tämä on vasta kahdeksas peli, joka on lykätty COVID-19: n vuoksi tänä vuonna ja ensimmäinen ottelu 19. huhtikuuta (Twins-Athletics) jälkeen. COVID-19: n takia lykkäyksiä oli 51 viime vuonna.

Associated Pressin tietoja käytettiin tässä raportissa.

.

klikkaa tätä nyt