July 31, 2021

John McCarthy: Wisconsinin ampuja tunnistettu

Racine Sheriff

John McCarthy.

John McCarthy tunnistettiin ampujaksi, joka tappoi 22-vuotiaan Anthony Grigerin, joka lastasi bensiiniä Wisconsinissa.

Uhri tunnistettiin Anthony Grigeriksi Elkhornista. McCarthyn ampui ja tappoi virkavapaan sheriffin tutkija, joka oli hänen seuraava kohde, viranomaisten mukaan. Upseeri ammuttiin ja haavoittui, mutta selviytyi. Pyssymiehen nimi annettiin myös nimellä John R. McCarthy, Hartlandista, Wisconsinista. Syy ei ole vielä selvä.

Tiedotustilaisuudessa Racinen piirikunnan sheriffi Christopher Schmaling kuvasi ampumista “erittäin surulliseksi tilanteeksi, joka päättyi tragediaan”.

“Sheriffin toimisto tunnistaa 32-vuotiaan epäiltyn, joka teki murhan ja joutui ampumaan sheriffin tutkijan kanssa (muiden rikosten joukossa) 13. heinäkuuta 2021 John R. McCarthyksi. Sheriffin toimisto pitää uhrit ja heidän perheensä edelleen ajatuksissamme ja rukouksissamme “, kirjoitti Sheriffin osasto.

“Sheriffin toimisto tunnistaa lentäjien matkakeskuksessa 13. heinäkuuta 2021 tehdyn murhan 22-vuotiaan uhrin Anthony F. Grigeriksi. Esitämme rukouksemme ja surunvalittelumme hänen perheelleen, ystävilleen ja vaimolleen. Perhe vaatii, että heidän oikeuttaan yksityisyyteen kunnioitetaan tänä vaikeana aikana ”.

Yksi nainen kirjoitti Facebookissa: ”Tämä olisi voinut olla joku meistä, joka pysähtyi aamulla polttoaineelle. En voi kuvitella, mitä hänen perheensä ja ystävänsä käyvät läpi. Surunvalittelut eivät koskaan riitä. Ahdistava. Traaginen. Hämmästyttävä”.

Tämä on sinun pitäisi tietää:

Sheriffi sanoo, että Griger teloitettiin julmasti

Sheriffin mukaan viranomaiset saivat ampumiskutsun 14. heinäkuuta kello 7.30 am Pilot Travel Centeriin, 13712 Northwestern Ave., Franksville.

“32-vuotias valkoinen mies Hartlandista lähestyi 22-vuotiasta valkoista miestä Elkhornista, joka vain ladasi autoonsa kaasua ja teloitettiin julmasti”, sheriffi sanoi. Sekä Elkhorn että Hartland ovat Kaakkois-Wisconsinissa, lähellä Milwaukeeä.

“Näin henkilökohtaisesti tämän videon tästä kamalasta tapahtumasta, ja minusta oli äärimmäisen huolestuttavaa ja sydäntäsärkevää katsoa”, Schmaling sanoi ja lisäsi Grigerin perheeseen: “En voi kuvitella heidän kokemiaan tuskaa ja kärsimystä.”

“Raa’asti teloitettuaan tämän viattoman 22-vuotiaan epäilty ampui toisen kansalaisen, kun tämä henkilö ajoi parkkipaikan läpi. Onneksi kyseinen henkilö ei loukkaantunut ”, sheriffi sanoi.

Epäilty “kiihtyi” ja “kaledonialaiset virkamiehet näkivät epäillyn aggressiivisesti astuvan pysäköintialueelle” Mobil-huoltoasemalla Kaledonian kaupungissa, Schmaling sanoi.

Sheriffin toimisto on perustanut tietolinjan numeroon (262) 636-3990. “Kuka tahansa, jolla on lisätietoja tästä tapahtumasta, voi ottaa yhteyttä rikostutkintatoimistoon sillä numerolla”, Sheriffin osasto kirjoitti.

Ampuja asui aiemmin Oconomowocissa, Wisconsinissa, myös lähellä Milwaukeeä.

Salaisen seriffin tutkija ampui ampujaa

anthony-griger

Racine SheriffAnthony Griger.

Mitä McCarthy ei tiennyt, oli se, että “21-vuotias Racine Sheriffin toimiston salatutkija aloitti vuoronsa ja kaatoi kaasua merkitsemättömään joukkueeseensa”, sheriffi sanoi.

McCarthy “lähestyi nopeasti tutkijaa ase kädessä ja alkoi ampua häntä”, Schmaling kuvaili.

Mutta tutkija oli aseistettu ja “he molemmat vaihtoivat laukauksia”, McCarthy kuoli haavoihinsa ja tutkija sairaalassa ampui haavoja, mutta sheriffin mukaan hän on tietoinen ja valpas.

Hän kuvaili, kuinka hyökkäykset tapahtuivat aamulla kiireisenä aikana “bensiiniä lataavien ihmisten” kanssa ja juovat kahvia, ja kiitti “tutkijan nopeaa ja sankarillista toimintaa” sanoen, että hän “pelasti ihmishenkiä tänään”.

Tutkijan nimeä ei julkaistu.

Kaledonian poliisipäällikkö sanoi samassa tiedotustilaisuudessa, että tapaus on muistutus siitä, että “poliisi tekee työnsä päivittäin”, ja sanoi, että “sydämemme” menee Grigerin perheelle.

Grigerin isä lähetti valokuvan puupuolista, jonka hän kirjoitti Facebookiin ja jonka hän ja hänen poikansa tekivät yhdessä hänen kuolemansa jälkeen. “En voi edes ajatella sanoja ilmaisemaan kuinka pahoillamme olemme. Lämpimät surunvalittelumme sinulle ja perheellesi ”, kirjoitti nainen ketjussaan toistaen muiden ajatuksia.

Tämä on tuotteen alkuperäinen versio Heavy.com

LUE LISÄÄ: Kuuba: Brutaali hyökkäys aseettomia mielenosoittajia vastaan ​​- VAHVAT KUVAT

Seuraa nyt samaa Instagramissa


.

lähde