July 31, 2021

Kuolleiden määrä on nyt vähintään 81 kuollutta, ilmoittavat paikallisviranomaiset

Löydät täältä kaikki live #METEO

08h34 : Vallonia, eteläisen Belgian ranskankielinen alue, kärsii erityisesti. Enemmän kuin 21 000 ihmistä on edelleen ilman sähköä Vallonian sähkön ja kaasun jakeluverkkojen johtajan mukaan alueella.

08h31 : Tulvat, jotka vaikuttavat Belgiaan, lähinnä maan itään ja etelään, ovat tappaneet vähintään kaksitoista ihmistä RTBF: n laatiman raportin mukaan. Viisi muuta ihmistä puuttuu.

(AFP)

08h15 : Kolmetoista osastoa on nyt oranssissa valppaana Météo Francen mukaan. Doubs, Haute-Saône ja Saône-et-Loire on lisätty tullien vaaran vuoksi niiden osastojen luetteloon, joihin hälytys vaikuttaa. Ain, Aisne, Ardennit, Marne, Meurthe-et-Moselle, Meuse, Moselle, Pohjoinen, Bas-Rhin ja Haut-Rhin olivat jo luettelossa.

7:50 am : Moselin eteläosassa palomiehet tekivät viime yönä noin viisitoista tulvatapahtumaa France Bleu Lorraine Nordin mukaan. Ne mobilisoitiin pääasiassa tulvien kellareihin.

07t39 : Tieteelliset mallit olivat oikeassa: katastrofit ja muut äärimmäiset sääilmiöt vastaavat ilmastolääkäreiden 1980-luvulla tekemiä ennusteita. Vaikka ilmaston lämpenemisen huomiotta jättäminen on yhä vaikeampaa, näemmekö todella panokset? Selitämme, miten ilmastonmuutos eteni “Uhka tuleville sukupolville” välittömässä vaarassa.

07h36 : Hei . On yksinkertainen selitys. Rheinlandissa viranomaiset ilmoittivat, ettei heillä ole vieläkään uutisia 1300 ihmisestä pahimmin kärsineessä kantonissa, Bad Neuenahr-Ahrweilerin kantonissa. Kuitenkin edustaja lainasi kuva laittaa tämä luku puhelinverkon häiriöiden huomioon ottamiseksi, mikä estää mahdollisuuden tavoittaa monia asukkaita.

07h36 : CNN: ssä he ilmoittavat 1300 kadonneen, onko sinulla tietoja?

07h35 : Saksa etsii myös edelleen satoja ihmisiä, joista ei ole vielä uutisia maan länsipuolella tuhonneiden tulvien jälkeen. Tase saattaa siis kasvaa entisestään.

neuvo