August 2, 2021

Macron olettaa määrittävänsä rokotuksen “antamaan virukselle pienintäkään mahdollisuutta”

Ilmapiiri on saattanut olla juhlava, ensimmäisen matkansa aikana Hautes-Pyrénéesiin Emmanuel Macron hyväksyy täysin sen vahvan menetelmän, jota hän käytti selviytyäkseen Covid-19: n noususta. “Minulla ei ole tunnelmia”, hän vakuutti useille toimittajille, mukaan lukien Maailma, Torstaina 15. heinäkuuta seurattuaan Tour de Francen vuoristovaihetta Pau ja Luz Ardidenin välillä.

Kolme päivää puheenvuoronsa jälkeen, jonka aikana hän esitteli joukon toimenpiteitä rokotusten määrittelemiseksi, valtionpäämies pitää perusteltuna käyttää pakkokeinoja. “Vaikka meillä on rokote, emme voi ottaa riskiä antaa virukselle pienintäkään mahdollisuutta”, hän sanoi.

Lue salauksen purku: Emmanuel Macron pakotettiin lopettamaan virus … ja sen uudistukset

Delta-variantin erittäin nopea eteneminen, joka uhkaa neljännen aallon sairaaloille, tasavallan presidentti katsoo, että hänen vastuullaan on painostaa rokottamattomia, jotta saavutettaisiin mahdollisimman pian kollektiivisen koskemattomuuden muoto. “Meillä on tehokas rokote, mukaan lukien Delta-variantti, meillä on annokset, organisaatio … Kysymys on nyt tavoittaa kaikki ihmiset. Se on vakaumuksen, logistiikan haaste, johon minulla on hyvät toiveet ja joka edellytti näitä muutamia sääntöjä, jotka päätin maanantaina.hän väitti. Kun sinulla on aseet, et voi tarkoituksella päättää olla käyttämättä niitä. “

“Vapaudella on aina velvollisuus”

Toisin kuin ensimmäiset aallot, rokoteaseiden saaminen saa hänet sanomaan, ettei maan pitäisi “Ei siirry kohtuuttomasta optimismista pelkoon”. Sen sijaan hän leiriytyy keskilinjalla ja vaatii a “Varovainen optimismi”. “Optimismi”, koska varastossa on lähes 9 miljoonaa annosta, lukuun ottamatta tulevia tilauksia, tiedetään eteenpäin tunnelin loppu.

Mutta «Varovaisuus» loput vedosta, koska “Emme hallitse kaikkea” tämän arvaamattoman viruksen kanssa, joka “Voi räjähtää hyvin nopeasti”, varoitti valtionpäämiehiä. “Emme myöskään hallitse muiden varianttien ulkonäköä”, hän lisäsi korostaen sitä “Hitaammin olemme” rokotettava, “Mitä enemmän mahdollisuuksia annamme” muunnelmat diffuusioiksi. Siksi hänen kutsunsa “Jatka rokotusta” tänä kesänä. Ja älä “Varsinkin ei rentoutua”, varten ” lujittaa “ hänen väliintulonsa jälkeen kirjattu dynamiikka. Terveysministeri Olivier Véranin mukaan «3 miljoonaa» tapaamisia on tehty maanantaista lähtien.

Sinulla on 59,41% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Katso