August 2, 2021

syvemmät toimenpiteet vasta toisen infarmed-kokouksen jälkeen

Päivitä luettelot neuvostoista hälytyksen, suuren tai erittäin korkean riskin tilanteessa. Pohjimmiltaan ministerineuvosto teki tänään covid-19-pandemian hallinnassa. Puheenjohtajavaltio-ministeri Mariana Vieira da Silva selitti, että hallitus odottaa infarmed-kokousta 27. päivään mennessä suunniteltujen asiantuntijoiden kanssa ryhtääkseen syvällisempiin toimenpiteisiin ja päivittääkseen lopulta lopettamiskalenterit.

Ainoa päivitetty toimenpide koskee itsetestejä. Ministerineuvosto hyväksyi myyntien supermarketeissa antigeenitesteistä SARS-CoV-2: n havaitsemiseksi.

Virkamiehen mukaan toimenpide vahvistaa covid-19-positiivisten tapausten tunnistamista, kun Portugali pysyy riskimatriisin punaisella vyöhykkeellä ja epidemiologinen tilanne huolestuttaa edelleen johtajaa.

.

lisää hyödyllisiä vihjeitä