July 31, 2021

Trump, Putin ja “Guardian” kauha

Vladimir Putinin sanotaan itse määräneen operaation Donald Trumpin valitsemiseksi raporttien mukaan Huoltaja. Brittiläinen päivälehti väittää 15. heinäkuuta ilmestyneessään, että hän on voinut tutustua sarjaan luokiteltuja asiakirjoja, joiden väitetään vuotaneen Kremlistä. Heidän mukaansa Venäjän presidentti käski vakoojatoimistonsa käyttää sitä “Kaikki voimat mahdollista” auttaa republikaanien ehdokasta voittamaan Valkoinen talo marraskuussa 2016. Päätöksen tehtiin tiettävästi kansallisen turvallisuusneuvoston kokouksen jälkeen 22. tammikuuta 2016.

Yksi asiakirjoista, mukaan lukien Huoltaja julkaisee faksin otteen kyrillisin sanoin, kuvailee Donald Trumpia a “Impulssiivinen, henkisesti epävakaa ja epätasapainoinen yksilö, joka kärsi ala-arvoisuudesta.” Tukemalla sitä, kirjoittaja väittää, Moskovalla on vipuvaikutus Yhdysvaltojen Venäjää koskevaan politiikkaan, kun taas Washingtonin Krimin liittämisen jälkeen vuonna 2014 asettamat pakotteet aiheuttivat jännitteitä Venäjän yhteiskunnassa. Hän ennustaa Trumpin voiton “Johtaa varmasti sosiaalipoliittisen järjestelmän epävakauteen” Yhdysvallat.

Harkittujen tekniikoiden joukossa: “Mediavirukset” jonka tarkoituksena on manipuloida mielipiteitä hyödyntämällä Amerikan heikkouksia – median polarisaatio, laitosten vastainen ilmapiiri.

Artikkelin kirjoittajat Huoltaja – Luke Harding, tutkija ja entinen kirjeenvaihtaja Moskovassa, kansainvälisten sivujen päätoimittaja Julian Borger ja puolustus- ja turvallisuuskolumnisti Dan Sabbagh – sanovat länsimaiden tiedustelupalvelujen olevan tietoisia näistä asiakirjoista useita kuukausia. He lisäävät, että he ovat toimittaneet otteensa osoitteeseen “Riippumattomat asiantuntijat”, kuka tuomitsi heidät “Aito”. Siitä huolimatta he ympäröivät itsensä toistuvilla retorisilla varotoimilla.

“Disinformaatiooperaatio”

Asetus “Näyttää” Vladimir Putinin allekirjoittama Huoltaja. Dokumentit “Arvioidaan olevan” vuodoista Kremlissä. Ja he tuovat a “Ilmeinen vahvistus” Venäjän yksiköillä on Donald Trumpin edellisten Moskovan vierailujen aikana saatuja kompromisseja, mikä on erittäin kiistanalainen tekijä, johon valoa ei ole koskaan päästetty. Venäläisessä asiakirjassa viitataan “Tietyt tapahtumat”, viitataan, on kirjoitettu liitteeseen 5. Valitettavasti kyseinen liite puuttuu tarkalleen vuotaneesta asiakirjasta Huoltaja.

Sinulla on 53,61% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Selvitä