August 3, 2021

Angela Merkel puolustaa varoitusjärjestelmää tietullien kasvaessa

Tulvat “Mielikuvituksen ulkopuolella”. Liittokansleri Angela Merkel puolusti maan varoitusjärjestelmää tiistaina 20. heinäkuuta katastrofien määrän lisääntyessä edelleen 169 kuolleeseen Saksassa ja 200 kuolleeseen Euroopassa.

Saksan ainoassa Rheinland-Pfalzin osavaltiossa tulvat aiheuttivat 121 ihmisen kuoleman, kun edellisessä raportissa 117 henkilöä kuoli, kertoi teknisten pelastusryhmien tiedottaja Aaron Klein. Belgiassa, jossa tiistaina pidettiin kansallisen surun päivä, kuoli 31 ihmistä.

“Nämä ovat tulvia, jotka ylittävät mielikuvituksen, kun näemme niiden vaikutukset paikan päällä”sanoi liittokansleri, joka havaitsi vahingon laajuuden keskiaikaisessa pienessä kaupungissa Bad Münstereifelissä Nordrhein-Westfalenissa, joka on yksi osavaltioista, joihin viime viikon tulvat kärsivät eniten.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Saksassa kyselytunti tulvien jälkeen

“Oli ilmoituksia”hän vakuutti, että kansallista järjestelmää on kyseenalaistettu useita päiviä siitä, että se ei ole osittain varoittanut asianomaisia ​​väestöjä ajoissa maan länsipuolen tulvien vakavuudesta. Saksan meteorologinen palvelu ja liittovaltion väestö- ja katastrofien ehkäisyvirasto antavat varoituksia, jotka välitetään sitten piirille, hän selitti.

Piirit “Sitten tee mitä pystyvät, mutta tietysti ei ole helppoa ajatusta, kun, kuten pormestari sanoo [de Bad Münstereifel], sinulla ei ole ollut tällaista tulvaa seitsemänsataa vuotta ”hän jatkoi. “Meillä on erittäin hyvä varoitusjärjestelmä”, hän vaati aiheuttaen muutaman pillin, joka tuli ihmisiltä, ​​jotka olivat tulleet kuuntelemaan häntä kadulla kaupungin historiallisessa keskustassa, mutalla.

Raportti: ”Menetimme kaiken. Mutta ainakin meillä on elämää jäljellä ”: Bad Neuenahr-Ahrweiler, tulvien tuhoama

Pelastuspalvelun presidentti viittasi

Saksan pelastuspalvelun presidentti Armin Schuster, erityisesti kriitikoiden kohteena, oli vahvistanut, että hänen laitoksensa oli lähettänyt noin 150 hälytystä sovellusten ja tiedotusvälineiden välityksellä.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Poliitikot vaativat lisää ilmastotavoitteita Saksan dramaattisten tulvien jälkeen

Tulvat olivat kuitenkin aiheuttaneet huomattavia virtakatkoksia ja kaataneet tietoliikenneantennit estäen asukkaita saamasta hälytyksiä ajoissa. Kuten Schuster, liittokansleri kannatti sireenien käyttöä ylimääräisenä varoitustyökaluna. “Ehkä vanha hyvä merenneito on hyödyllisempi kuin luulimme”, sanoiko hän.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Saksassa tulvat asettavat ilmastokysymyksen Angela Merkelin seuraajakampanjan keskipisteeksi

Tämän kylmästä sodasta peridyn järjestelmän valtakunnallinen testi oli muuttunut fiaskoksi viime vuonna, jotkut sireenit eivät laukeneet teknisistä syistä. Kunnat olivat myös yksinkertaisesti poistaneet ne ja pitäneet niitä tarpeettomina.

Siitä lähtien hallitus käynnisti keväällä 90 miljoonan euron ohjelman verkon jälleenrakentamiseksi. Uusi testi on suunniteltu ensi vuonna.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Tulvat Euroopassa: “Kasvihuonekaasupäästöjemme vähentäminen on ehdottoman kiireellistä”

Maailma AFP: n kanssa

osoite