August 2, 2021

Berliinissä tunnetaan 433 Corona-tapausta – mukaan lukien kuolemat – BZ Berlin

Berliinissä tunnetaan 433 tapausta, joissa Covid-19 kehittyi myös koronarokotusten jälkeen. Sen ilmoitti kaupunkikehityksen senaattori Sebastian Scheel (vasemmalla) tiistaina senaatin kokouksen jälkeen.

“Tätä kutsutaan rokotteen läpimurroksi, jossa rokotussuoja ei riitä, mutta virus löytää tiensä ja johtaa sairauteen.” Määrä on kuitenkin merkityksettömän pieni suhteessa rokotettuihin ihmisiin.

“Tämä tarkoittaa, että rokotus todella auttaa infektioita ja Delta-muunnosta vastaan”, Scheel sanoi. Koronan virallisen tilannekatsauksen mukaan tiistaina Berliinissä yli 1,6 miljoonaa ihmistä on jo saanut toisen rokotusannoksen.

“Mutta sinun ei pitäisi vähätellä sitä”, sanoi Scheel. “Koska rokotusten läpimurrolla voi olla myös vakavia seurauksia; rokotuksen rikkoneiden joukossa on myös kuolemia. “

Seitsemän päivän ilmaantuvuuden nousu, joka Berliinissä on 18 uutta infektiota 100 000 asukasta kohti viikossa, ei vielä aiheuta suurta huolta, senaattori sanoi. “Mutta se vahvistaa meille, että rokotuskysymys on keskeinen asia.”


myös lukea

►Plus 111 prosenttia! Coronan ilmaantuvuus Berliinissä jatkaa kasvuaan

►Inokulaatiopannu! 256 rokotettua tarvitsee uuden patan


Senaatissa keskusteltiin siitä, miten rokotushalukkuutta voitaisiin lisätä. “Hyvä uutinen on, että syyskuun loppuun mennessä voimme rokottaa 90 prosenttia yli 12-vuotiaista rokotusannoksista”, Scheel sanoi. “Mutta se tarkoittaa myös, että merkittävä osa Berliinin osavaltion kansalaisista joutuu edelleen osallistumaan rokotustapaamisiin.”

Matalan kynnyksen tarjoukset ovat tärkeitä. “Siksi tarjoamme ilmaisia ​​lähtöaikoja iltapäivällä rokotuskeskuksissa, joissa Modernaa tarjotaan tämän viikon perjantaista alkaen, missä ei tarvita ennakkovarausta, mutta joihin ihmiset voivat yksinkertaisesti tulla.” Senaattorin mukaan monet ovat valmiita rokottamiseen, rokotusajan varaaminen on ”pääsyn este” ja siten ilmeisesti ongelma.

Sebastian Scheel (45, vasemmalla), kaupunkikehityksen ja asumisen senaattori (Kuva: kuva-allianssi / dpa | Wolfgang Kumm)

Terveyshallinnon mukaan uusi tarjous “spontaaneista rokotuksista” on alun perin saatavilla arviolta neljästä kuuteen viikkoon kello 14-17 Tegelin rokotuskeskuksissa, Charlottenburgin näyttelyalueella ja Erika-Heß- Eisstadion häät.

.

verkkosivusto