August 1, 2021

“Hänellä ei ole suunnitelmaa”: Entinen neuvonantaja: Johnsonin pitäisi mennä vaalivoiton jälkeen

“Hänellä ei ole suunnitelmaa”


Entinen neuvonantaja: Johnsonin pitäisi mennä vaalivoiton jälkeen

Sen jälkeen kun Boris Johnson on osoittanut hieman luottavaisen kuvan Coronan kriisistä, hänen entinen neuvonantajansa ruokkii keskustelua Britannian pääministerin kriisinhallinnasta. Paljon enemmän: Johnson tulisi vaihtaa pian hänen vaalivoitonsa jälkeen vuonna 2019.

Boris Johnsonin entinen pääneuvonantaja Dominic Cummings halusi korvata Ison-Britannian pääministerin uudella poliitikolla ”muutamassa päivässä” hänen vaalivoitostaan. Cummings sanoi niin BBC: n haastattelussa, joka näytettiin otteina. Vastaavasti pian Johnsonin ylivoimaisen voiton jälkeen joulukuussa 2019 pidetyissä vaaleissa neuvottelijat neuvottelivat Downing Streetin hallituksen istunnossa mahdollisesta muutoksesta huipulla. Kuinka täsmälleen sen olisi pitänyt toimia, ei kuitenkaan selittänyt Cummingsia.

Syynä tähän oli, että Johnsonin vaimo Carrie halusi päästä eroon hänestä ja hänen kollegoistaan ​​”Äänestysloma” -brexit-kampanjassa, Cummings jatkoi. Puhuessaan Johnsonista hän sanoi: “Hänellä ei ole suunnitelmaa, hän ei osaa olla pääministeri, ja annoimme hänet virkaan vain ratkaisemaan tietyn ongelman (aikaansaamaan Brexitin), ei siksi, että hän oli oikea henkilö tekemään se johtaa maata. ”

Cummingsia pidetään strategiana Brexitin kannattajien voiton takana EU: n vuoden 2016 kansanäänestyksessä ja konservatiivien voiton takana Johnsonin johdolla vuoden 2019 yleisvaaleissa. Toisinaan häntä pidettiin maan toiseksi tehokkaimpana miehenä. Viime vuoden lopussa Johnson ja hänen agenttinsa kuitenkin hajosivat. Cummingsin oli lähdettävä – ja siitä lähtien hän on toistuvasti esittänyt vakavia syytöksiä entiselle pomolleen.

Dominic Cummings

(Kuva: VIA REUTERS)

Brexitistä Cummings sanoi, ettei kukaan voi tietää, onko hyvä ajatus poistua EU: sta. “Luulen, että jokaisella, joka väittää olevansa varma siitä, on ruuvi löysällä”, sanoi entinen neuvonantaja.

Cummings oli aiemmin paljastanut, että Johnson halusi vain jättää koronapandemian huomiotta. Pääministeri ilmeisesti kieltäytyi sulkemasta maata yli 80-vuotiaiden pelastamiseksi.

.

Katso näitä tyyppejä!.!.! wikipedia viittaus