August 2, 2021

miksi toimeenpanoviranomainen on laskenut tavoitteitaan

Ilmoitettuasi ruuvin käännöksen, paikka käytännön työhön. Ministerineuvosto hyväksyi maanantaina 19. heinäkuuta terveystoimien vahvistamista koskevan lakiesityksen, jolla pyritään torjumaan sitä “Neljäs aalto” joka leviää Ranskan yli, sanoi hallituksen edustaja Gabriel Attal tämän kokouksen lopussa. Hälyttävällä äänellä hän puhui ennennäkemättömästä viruksen lisääntymisestä “Epidemian alkamisesta lähtien”, Delta-variantin vaikutuksen alaisena, joka edustaa nyt 80% saastumisista.

Yritä sisällyttää“Tapausten räjähdys” ja välttää uusi sairaaloiden kyllästyminen, tämä uusi teksti integroi hoitajien rokotusvelvoitteet ja pidentää terveyslupaa. Presidentti Emmanuel Macron esitti kaksi viikkoa aiemmin. Vaikka lakiesityksen käsittely alkaa tiistaina parlamentissa, terveysluvan käyttöä on jatkettava seuraavana päivänä kaikkien vapaa-ajan- ja kulttuuripaikkojen sisäänkäynnillä, joka tuo yhteen yli 50 ihmistä. Ennen kuin se laajennetaan ravintoloihin, kahviloihin ja kaukoliikenteeseen “Elokuun alusta, jolloin laki julistetaan”, vahvisti herra Attal.

Lue myös Covid-19: Ministerineuvosto hyväksyi lakiesityksen terveystodistuksen yleistämisestä

Jos valtioneuvosto vahvisti suurimman osan lakiesityksestä, hallitus joutui kuitenkin muuttamaan sen kopiota korkeimman hallinto-oikeuden lausunnon noudattamiseksi. Useat tekstin kohdat on selkeytetty tai jopa yksinkertaisesti kumottu. Erityisesti velvollisuus esittää terveyskortti suurissa kauppakeskuksissa. Vaikka toimeenpaneva yritys oli ehdottanut sen rajoittamista yli 20 000 m: n pituisiin2, valtioneuvosto ei säilyttänyt tätä säännöstä pääsyn perusteella “Perustarvikkeet, erityisesti ruoka”, on taattava. “Tämä toimenpide on suhteeton hyökkäys vapauksia vastaan”, hänen mukaansa.

Hallitus aikoo kuitenkin jättää huomioimatta tämän lausunnon joissakin kauppakeskuksissa vaatimuksen terveystodistuksen esittämisestä. Hänen edustajansa sanoi olleen “Päätti mukauttaa tämän toimenpiteen sanamuotoa lakiehdotukseen”. Jos, “Elämän uima-allas”, henkilö voi ostaa “Välttämättömät tuotteet” muualla kuin yli 20000 metrin kauppakeskuksessa2, tähän laitokseen voidaan soveltaa terveyskorttia. Ja jos on vain tämä ostoskeskus, se ei ole, sanoi Attal. Vielä on nähtävissä, mitä hallitus tarkoittaa a “Elämän allas”… Arvioitu mekanismi “Erittäin monimutkainen” supermarkettien edustajat. Oikean formulaation löytäminen jatkuu “Ärsyttävin asia”, on yhtä mieltä pääneuvonantajan kanssa.

Sinulla on 57,59% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tärkeä linkki