July 28, 2021

Nuori äiti (26) oli kuollut bunkkerissa keskellä metsää – BZ Berlin

Vanha bunkkeri Karo Ass lähellä Oranienburgia on piilossa metsässä, kasvanut sammalta. Maanantai-iltana noin klo 22 kokoonpanotyöntekijät, jotka halusivat käydä tehtaalla, tekivät täällä kammottavan löydön: nuoren naisen ruumiin.

Nuoren naisen ruumis makasi bunkkerin käytävillä. Kuollut nainen on Bianca S. (26). Pojan (5) äiti katosi viideksi päiväksi ja on virallisesti kadonnut lauantaista lähtien. Poliisi etsi häntä suurella määrällä.

Nyt on selvää: nuori nainen murhattiin!

Poliisin tiedottaja Dörte Röhrs BZ: lle: “Tilanne ja ulkoisesti näkyvät vammat puhuvat murhasta.”

Poliisivoimat varmistavat jäljet ​​paikasta, josta nuori äiti löydettiin (Kuva: Timo Beurich)

Bianca S. nähtiin Oranienburgin rautatieasemalla torstai-iltapäivällä. Ystävänsä mukaan hän oli ilmeisesti matkalla lääkärin luokse. Klo 14.00 hän ei ilmestynyt työryhmän kokoukseen työpaikallaan. Klo 16.00 hän ei myöskään poikannut poikaansa päivähoidosta – kuten tavallista.

Mummo astui sisään ja piti pojanpoikaa. Ystävästä tuli epäilyttävä, kun Bianca S. ei myöskään ilmestynyt varhaisessa vuorossa perjantaiaamuna.

Nuoren naisen ystävät ja tuttavat levittivät tätä hakupyyntöä sosiaalisissa verkostoissa (Kuva: yksityinen)
Nuoren naisen ystävät ja tuttavat levittivät tätä hakupyyntöä sosiaalisissa verkostoissa (Kuva: yksityinen)

Aluksi ystävät, tuttavat ja sukulaiset ilmeisesti etsivät nuorta äitiä.

Mutta kun perjantaina Biancalta ei tullut merkkejä elämästä, hän ei ilmoittanut asiasta, vanhemmat hermostuivat. Lopuksi poliisi sai lauantaina klo 12.15 kadonneen henkilön ilmoituksen.


Lue myös: Oranienburgin lähellä metsästä löydetty 26-vuotiaan ruumis


Virkamiehet etsivät häntä Lehnitzsee ja Grabowsee, ja tutkijoiden mukaan Bianca S. oli viimeinen Bernauer Strasse Oranienburgissa. Se on kuuden kilometrin päässä ruumiin löytöpaikasta paikkaan, jossa hän jätti hyvästit ystävälleen keskipäivällä.

Nuoren naisen ruumis on tarkoitus tutkia oikeuslääketieteen osastolla keskiviikkona. Myöskään murhaajasta ei ole toistaiseksi jälkiä. Poliisin tiedottaja Röhrs: “Emme ole vielä pystyneet tunnistamaan epäiltyä.” Kaikki Bianca S.: n yhteysosoitteet on tarkistettu. Ilman osumaa.

.

hyödyllinen viittaus