August 2, 2021

Premier League: Ammattilainen pidätetty epäiltynä lasten hyväksikäytöstä

Jalkapallo Mediaraportit

Valioliigan ammattilainen pidätettiin epäiltynä lasten hyväksikäytöstä

Virkamiehet pidättivät perjantaina 31-vuotiaan miehen epäiltynä lasten seksirikoksista, “The Mirror” lainasi poliisin raporttia

Quelle: Getty Images / Christian Verheyen

Huonot epäilyt Premier League -sarjassa. Jalkapalloilijaa vastaan ​​pitäisi olla käynnissä tutkimus. Liigan seura on vahvistanut, että ensimmäisen joukkueen pelaaja on jäädytetty toistaiseksi.

GKuten Englannin Valioliigan ammattilaisjalkapalloilija, epäillään ilmeisesti lasten hyväksikäyttöä. Kuten useissa englantilaisissa tiedotusvälineissä kerrotaan, poliisin on pidätetty jalkapalloilija. Lisäksi hänen omaisuudestaan ​​takavarikoitiin useita esineitä. Pelaaja otettiin todennäköisesti pidätykseen perjantaina ja poliisi kuulusteli häntä.

Tutkimuksen suorittaa Suur-Manchesterin piirin poliisi. “Virkamiehet pidättivät 31-vuotiaan miehen perjantaina 16. heinäkuuta 2021 epäiltynä lasten seksirikoksista”, “The Mirror” lainasi poliisin raporttia. Pelaaja vapautettiin ilmeisesti toistaiseksi.

Englantilainen sanomalehti The Sun kertoo tietävänsä, minkä pelaajan pitäisi olla, ja on pyytänyt klubilta lausuntoa.

Jalkapalloilijan sanotaan olevan naimisissa, pelaa Evertonissa ja on maansa kansallinen pelaaja. Uransa mukaan hänen sanotaan “ansainnut omaisuuden palkkoina ja miljoonien kustannusten siirtomaksuina”, sanomalehti kirjoittaa.

“Kaikki toivovat väitteiden olevan totta”

Pelaajaa ei nimetä oikeudellisista syistä, Everton FC lainasi seuraavaa: “Voimme vahvistaa, että olemme keskeyttäneet pelaajan ensimmäisestä joukkueesta, kunnes poliisitutkinta on saatu päätökseen.” Ja: “Klubi huolehtii edelleen viranomaisista tukitutkimuksissaan eikä anna lisätietoja. “

Lähde kertoi sanomalehdelle: ”Se vei pukuhuoneen irti. Kaikki toivovat, etteivät väitteet ole totta. “

Tiistaina saksalainen lehdistövirasto ilmoitti, että Valioliigan pelaaja on jäädytetty poliisitutkinnan vuoksi. Näin ollen Everton FC ilmoitti keskeyttäneensä pelaajan. Syy: meneillään olevat poliisitutkimukset. Viime kauden kymmenes taulukko ei paljastanut, mikä pelaaja se on.

.

Suositeltu lukeminen