July 28, 2021

Sporting City avattiin Alvaladessa

Seremonia pidettiin tänä tiistaina aamuna

Tiistaina aamulla Cidade Sporting vihittiin käyttöön Estádio José Alvaladessa. Projekti, joka yhdistää stadionin João Rochan paviljonkiin vihreän valtimon kautta ja jolla on yleisurheilurata ja urheilukenttä. katukori hänellä oli oikeus seremoniaan, johon osallistuivat Sporting Clube de Portugalin presidentit ja Lissabonin kaupunginvaltuusto.

Leonino-tunnuksen johtokunnan johtaja Frederico Varandas toivotti Lissabonin kaupunginjohtajan Fernando Medinan tervetulleeksi José Alvalade -stadionia ympäröivälle kunnostetulle kävelykadulle ennen kuin leikkasi nauhan, joka vihki Cidade Sportingin.

Myöhemmin Sporting CP: n yleisurheilujärjestöt aloittivat uuden kävelyradan kävelykadulla viestikilpailulla. Radan lopussa useat Leoninos-urheilijat, tällä kertaa voimistelu, osoittivat kykynsä ja työnsä mini-trampoliinilla.

Lopuksi katukori, nuoret Sportinguistas-koripallopelaajat seurasivat João Fernandesia ja Miguel Maria Cardosoa vanhemmasta joukkueesta kori-laukauksissa. Perhekuva, jossa urheilijat mukana Frederico Varandas ja Fernando Medina, päättivät seremonia.

Frederico Varandas korosti Sporting CP: n infrastruktuurissa tehtyä puhetta läsnäolijoille ja paljasti, että uuden Lion Storen avaaminen on tulossa pian.

“Akatemian ja EUL Pole -investointien ja uudelleenarviointien jälkeen on tullut aika José Alvalade -stadionille ja João Rochan paviljongille. Cidade Sporting on tänään tekemässä ensimmäisiä askeleitaan: kävelykadun uudelleenarviointi ja yleisurheiluradan vihkiminen kentällä katukori ja vihreä valtimo, joka yhdistää stadionin paviljonkiin. Mutta meillä on halu kasvaa edelleen muuttamalla José Alvalade -stadionin ja João Rochan paviljongin ympäristöä. Tulevien viikkojen aikana vihimme käyttöön Lion Storen, ensimmäisen Mega-myymälän / Loja Verden Estadiossa, ja urheilukauden loppuun mennessä meillä on kaikki Estádio José Alvaladen paikat uudistettu. Haluamme nykyaikaisemman klubin, mutta ennen kaikkea sen kannattajille ja jäsenille. Haluamme, että fanimme ja kumppanimme ovat ylpeitä siitä, että he ovat ja elävät Sporting CP: ssä ”, hän sanoi.

Vihreän ja valkoisen presidentti puhui sitten Fernando Medinalle: “Sporting CP on yksi suurimmista instituutioista, jonka pääkonttori sijaitsee pääkaupungissamme, ja haluamme myös Sporting CP: n kohtaavan Lissabonin. Presidentti [Fernando Medina], voit edelleen luottaa Sporting CP: hen, joka edistää urheilua, hyvinvointia, terveyttä ja ennen kaikkea Lissabonin hyvää nimeä ”.

Fernando Medina puolestaan ​​onnitteli Sporting CP: tä projektista ja osoitti olevansa käytettävissä tukemaan klubia tämänkaltaisissa aloitteissa.

“Onnittelut koko Sporting CP -tiimille, sen presidentille Frederico Varandalle, koko johtoryhmälle ja kaikille sen urheilijoille tästä saavutuksesta. Sporting CP on loistava laitos Lissabonin kaupungissa, jolla on valtava rooli, kaukana siitä, mikä on kovaa kilpailua hyvin monenlaisissa muodoissa. Sillä on keskeinen rooli eklektisessa ja monipuolisessa urheilukulttuurissa sekä urheilun houkuttelussa, virkistystoiminnasta kymmenien tuhansien ihmisten kilpailuun Lissabonissa. Haluan sekä vastuun että tukea näiden infrastruktuurien kehittämistä, jotta Lissabonin kansalaisille ja Sportinguistalle jää enemmän tilaa. Nautitaanko he tästä kompleksista edistääkseen ja tehostaakseen urheilua. Se on näiden laitteiden älykäs, luova ja moderni käyttö. Onnittelut Sporting CP: stä ja onnittelut koko tiimille, joka on suunnitellut ja toteuttaa tämän projektin. Annamme kaiken mahdollisen tuen seuraaville hankkeille. mielikuvitusta tälle Sporting CP: n johtoryhmälle niiden toteuttamiseksi “, hän painotti.

Kohteeseen Urheilulehti, Emanuel Barreira, Halfstudiosta ja yhteistyössä maalausten kanssa katukori ja hengityssuojaimissa yhdessä Mariana Brancon kanssa hän aloitti myöntämällä, että “reaktio oli erittäin hyvä”, kun syntyi tilaisuus edetä tässä työssä.

“Olimme erittäin iloisia kutsusta ja siitä, että pystyimme tekemään tämän työn Sporting CP: lle. Haluttiin, että sana “Sporting” olisi keskeinen osa tätä väliintuloa. Oli tuo tavoite, ja ajattelimme, että se olisi erittäin mielenkiintoinen haaste, koska meidän oli sovitettava se yhteen koripallokentän läsnäolon kanssa. Graafinen haaste oli näiden kahden osan sovittaminen yhteen; korosta kenttä korostamalla sana “Sporting” “, hän selitti jatkaen.

“Hengityssuojainten tapauksessa käytimme tekniikkaa, jota kutsutaan anaformismiksi, jonka avulla voimme nähdä jalkojen siluetilla merkitystä pisteestä klubin perustamispäivän”, hän lisäsi.

Lopuksi Emanuel Barreira ei kätkinyt onneaan “kuulumisestaan ​​Sporting CP: n historiaan”. “Olemme erittäin onnellisia ja ylpeitä”, hän totesi.

uutinen