August 2, 2021

Steam Deck: Mikä tikkujen luotettavuuden taso? Venttiili reagoi

Uutisten laitteisto Steam Deck: Mikä tikkujen luotettavuuden taso? Venttiili reagoi

Viime viikolla julkistettua Steam Deckiä verrattiin yleisesti ulkonäöltään välittömästi Nintendo Switchiin. Jos kahdella koneella ei ole teknisesti paljon yhteistä, ne jakavat kannettavien konsolien laiminlyötyn sektorin.

Melko nopeasti pelaajat kyseenalaistivat Steam Deck -puikkojen luotettavuuden, todennäköisesti Joy-Con-driftin aiheuttaman palamisen. Steam Deckin tapauksessa Venttiili väittää olevansa erittäin huolellinen valitessaan komponenttejaja ovat suorittaneet lukuisia testejä. Haastattelussa IGN kirjoittanut Yazan Aldehayyat, vanhempi koneinsinööri ja John Ikeda, höyrykannen suunnittelija.

Olemme testanneet paljon luotettavuutta ja todella kaikilla puolilla: säätimillä, erilaisilla ympäristötekijöillä, paljon samankaltaisia ​​asioita. (…) Tarkoitan, että tietyt komponentit eivät toimi yhdessä tai toisessa vaiheessa, mutta uskomme ihmisten olevan hyvin onnellisia ja onnellisia.

Valitsimme tarkalleen asioita, jotka tiesimme suorittaa, ymmärrätkö? Emme halua ottaa riskiä tässä? Aivan kuten olen varma, että asiakkaat eivät myöskään halua meidän ottavan mitään riskejä tässä asiassa.

Nämä toimintahäiriöt kiinni ongelmat eivät ole ainutlaatuisia Nintendo-konsolille, mutta Switchissä niitä oli eniten. Joka tapauksessa joudut odottamaan, että höyrysäiliö on kädessäsi jonkin aikaa arvioidaksesi tikkujen luotettavuutta, mikä muistetaan, ei voida lähettää myynnin jälkeiseen palveluun erikseen konsolista.

Lukea myös

Kautta MalloDelic, Toimittaja jeuxvideo.com

MP

tämä artikkeli