August 4, 2021

Uusi myrsky alhaalla vie suunnan – Näiden alueiden on nyt vapiseva – Uutiset

Sade on vähentynyt. Tasot laskevat. Mutta viikonloppuna on uusia myrskyjä! Jopa tulva-alueilla.

Matalaa tulee lännestä ja se on kova. Se tuo jälleen viileät ilmamassat ja ne kohtaavat jälleen olemassa olevat kosteat ja kosteat ilmamassat.

“Tämän seurauksena lauantaista iltapäivästä Nordrhein-Westfalenissa, Ala-Sachsenissa, Saarlandissa, Baden-Württembergissä ja Rheinland-Pfalzissa tulee uusia suihkuja, ukkosta ja valitettavasti myös ukkosta. Tästä seuraa rankkasade ja 20–40 litraa sadetta neliömetriä kohden ”, kertoo tutkinnon suorittanut meteorologi Dominik Jung Q.met-sääpalvelusta BILD: lle.

Ja ilmastotieteilijä Dr. Karsten Brandt lisää BILD: lle: “Sunnuntaina ja maanantaina tämä vaikuttaa erityisesti Sveitsiin ja Baden-Württembergiin, luultavasti Schwarzwaldiin ja Albiin. Toistaiseksi täällä ei ole ollut niin paljon ongelmia. “


Sääkartta tulevalle lauantai-iltapäivälleKuva: www.wetterdata.de

Yli 100 litraa neliömetriä kohti odotetaan täällä ensi viikon puoliväliin / loppuun mennessä.

Sääasiantuntija Brandt: ”Täällä voi taas olla paikallisia myrskyjä. Ei varmasti valtakunnallinen, mutta varoitus jälleen suurelle Alppialueelle kuukauden loppuun mennessä – paljon vettä matalapainejärjestelmistä. “

Sää sunnuntai-lounasaikaan: Täällä voi olla sadetta ja ukkostaKuva: www.wetterdata.de

Tämä ei tietenkään ole vaaraa etenkään tulva-alueilla. Maaperä on edelleen hyvin pehmeää ja sekoitettua. Tämä voi helposti laukaista uusia maanvyörymiä, mutta myös hetkellisesti nousevia jokitasoja.

Sääasiantuntija Jung: “Emme odota laajaa sateita kuten viime keskiviikkona ja torstaina, mutta voi olla voimakkaita alueellisia ukkosmyrskyjä. On tärkeää pitää silmällä tätä tilannetta. “

Onko varoitus vielä olemassa?

Saksan sääpalvelu (DWD) kirjoitti tiistaina aamulla verkkosivustollaan: Lauantaina länsipuoliskolla ja Alpeilla on pilvistä hyvin pilvistä, sadekuuroja ja joskus voimakkaita ukkosmyrskyjä, rankkasateiden ja rakeiden aiheuttamia paikallisia myrskyjä. Sunnuntai-iltana lännessä ja etelässä on enemmän suihkumaisia, osittain ukkosmyrskyjä, jotka ulottuvat keskelle. Paikallisen myrskyn aiheuttama rankkasade.

BILD kysyi DWD: n meteorologilta Andreas Friedrichiltä: ”Viikonloppua varten ei ole vielä DWD-varoituksia, se on vielä liian kaukana ajoissa. Aikaisemmassa varoitusten hallinnassa tätä käsitellään tällä hetkellä viikoittaisissa sääennusteissamme. Viikonloppusta voi taas olla paikallisia myrskyjä. Mutta vain paikallisesti ja lyhyeksi ajaksi, mikä ei ole verrattavissa Berchtesgadenerin maan sekä Nordrhein-Westfalenin ja Rheinland-Pfalzin myrskyihin.

Näin se jatkuu lähipäivinä:

Keskiviikko: 21–27 astetta, pilviä ja muutama sadepisara pohjoisessa, paljon aurinkoa etelässä

Torstai: 21-30 astetta, etelässä paljon aurinkoa ja joskus hyvin lämpimiä pilviä pohjoiseen

Perjantai: 22-32 astetta, enimmäkseen ystävällistä ja kuivaa

Lauantai: 25-33 astetta, ensin aurinko, sitten lumisadetta, ukkosta ja myrskyjä

Sunnuntai: 24–29 astetta, mukava ja toistuvasti voimakkaita ukkosmyrskyjä ja rankkasade

Maanantai: 22–27 astetta, lisää sadetta ja ukkosta

Tiistai: 21–28 astetta, epävakaa säätilanne jatkuu, lisää sadetta ja ukkosta

.

Suositeltu lukeminen