August 4, 2021

Yleisöt: “Camping paradis” vankka johtaja edellä Nicky Larson ja “Major Crimes”, TMC miljoonassa

Maanantai-iltana TF1 otti johtoaseman uudella sarjalla “Camping paradis”, jonka ranskalainen sarja oli Laurent Ournacin kuljettama ja JLA Productionsin tuottama yhdessä tuotannossa TF1: n kanssa. Viime yön jakso, jonka nimi on “Pyöräilijät leirintäalueella”, houkutteli keskimäärin 4,87 miljoonaa seuraajaa sen kahden puolueen edessä Médiamétrie-lehden mukaan. Yleisön osuus nousi 26,0 prosenttiin yli 4-vuotiailla (4+) ja markkinaosuus 28,0 prosenttiin alle 50-vuotiailla naispuolisilla ostopäälliköillä (FRDA -50). TF1 on siten johtava tärkein kaupallinen kohde.
Viime viikolla “Camping paradis” -sarjaa seurasi keskimäärin 5,27 miljoonaa leiriläistä (26,3% 4+ / 31,3% FRDA-50).

Lue myös

Yleisöt

Yleisöt pääsevät klo 20. Julien Arnaud, vankka johtaja, Ophélie Meunier hyvässä kunnossa, “A…

Yleisöt

Yleisöjen pääsy 19h: ”DNA” hyvä johtaja, Nagui nousussa, vähän tuottoa…

Yleisöt: Mitä tuloksia haulle

Yleisöt

Yleisöt: Mitä tuloksia haulle “Mieux chez soi” M6: lla?

M6 on toinen julkaisemattomalla ranskalaisella elokuvalla “Nicky Larson et le parfum de Cupidon” (2019). Philippe Lacheaun pääroolissa ja hänen kanssaan tämä 1980-luvun kuuluisan animaatiosarjan innoittama elokuva sai nauramaan 2,25 miljoonaa uteliasta ihmistä, mikä edustaa 11,6%: n yleisön osuutta suuressa yleisössä. Kaupallisen tavoitteen markkinaosuus on 22,6%.
Kun se julkaistiin teattereissa, “Nicky Larson” oli houkutellut 1,68 miljoonaa ihmistä.
Viime viikolla uusintakomediassa ”Our Happy Days” oli keskimäärin vain 2,21 miljoonaa fania (10,9% 4+ / 20,1% FRDA-50).

France 2 on kolmas, ja illansa on jälleen omistettu amerikkalaiselle sarjalle “Suuret rikokset”. Mary McDonnellin ja GW Baileyn esittämän kaunokirjallisuuden kaksi ensimmäistä jaksoa voisivat laskea keskimäärin 2,05 miljoonaa ihmistä, eli 10,3% väestöstä ja 7,4% FRDA-50: stä.
Viime viikolla “Suuret rikokset” pystyi tuomaan yhteen 1,94 miljoonaa rikosarjojen harrastajaa (9,2% 4+ / 6,2% FRDA-50: sta).

Ranska 3 palkintokorokkeen juurella, TMC miljoonaan W9: llä muodoltaan ”The Wave”, ”Asterix”

France 3 on palkintokorokkeen alareunassa vedonlyöntiä elokuvateatterissa myös Daniel Auteuilin kanssa tekemän ranskalaisen elokuvan “Lovers of my wife” (2018) kanssa. Tämä uusi pitkä elokuva, jonka on ohjannut myös Sandrine Kiberlain, houkutteli keskimäärin 1,67 miljoonaa elokuvaa, katsojien osuus oli 8,4% (2,3% FRDA-50: ssä).
Kun se julkaistiin teattereissa, ”Vaimoni rakastajat” oli vakuuttanut 300 000 katsojaa.
Viime viikolla Asghar Farhadin julkaisematon elokuva “Kaikki tietävät”, Javier Bardem ja Pénélope Cruz, pääosassa, toi kanavalle 2,00 miljoonaa ranskalaista (10,2% 4+ / 4,4% FRDA-50).

Muiden kanavien kohdalla W9 voittaa The Wave -elokuvan, Roar Uthaugin julkaisemattoman norjalaisen elokuvan, joka keräsi 1,14 miljoonaa uteliasta eli 6,3% yleisöstä (5,8% FRD-50). W9 tekee tiensä ajattomalla “Asterix ja Césarin yllätys” -animaatioelokuvalla, joka valloitti 814 000 gallialaista eli 4,1% väestöstä ja sakon 6,9% FRDA-50: lle.

navigoi näiden jätkien