August 4, 2021

Isarin tulva: Münchenin palokunta varoittaa emotionaalisesti “tragedia lapsille ja koirille”

Isar tulvii. Uiminen ja veneily on siksi kielletty Münchenissä. Palokunta on nyt julkaissut emotionaalisen vetoomuksen.

München – Hieman täysin selvä osavaltion pääkaupungista: Isarin taso Münchenissä nousi yöllä 309 senttimetriin tulvatiedustelupalvelun (HND) tietojen mukaan. Sen jälkeen arvot kuitenkin laskivat hieman, aamulla arvo tasaantui 309 senttimetriin. Tämä vastaa raportointitasoa 2 (koskee 300 senttimetriä). Kun mittaus tehtiin klo 12.45, taso oli pudonnut hieman 305 senttimetriin.

Isarin tulva Münchenissä: Palokunta tunteellisesti – “erittäin vaarallinen”

Isarin vaaraa ei voida välttää, koska tulvatilanne näyttää lieventyvän hieman. Palokunta varoittaa tunnepitoisuudella *: Palokunnan ja vesipelastuksen vaarallisia tilanteita ja operaatioita esiintyy yhä uudelleen. ”Ei ole vain ihmisiä, jotka ovat usein vaarassa. Se on myös erittäin vaarallinen pelastustyöntekijöille. “

Isarin tulva Münchenissä: kävely “voi nopeasti muuttua tragediaksi”

Isarin suuri virtausnopeus on erityisen vaarallinen. Lisäksi tulvissa olisi paljon flotsamia, kuten oksia tai kokonaisia ​​puunrunkoja. “Kävely lasten tai koiran kanssa voi siis muuttua nopeasti tragediaksi. Jos yhdessä paikassa on ehkä vain vähän virtaavaa vettä, lapsesi tai koirasi voidaan tarttua virtaan ja viedä sen mukana seuraavassa vaiheessa ” joten hätäpalvelujen varoitus.

Ja kauemmas: “Siksi vielä kerran kiireellinen vetoomuksemme: Pysy kaukana Isarista. Älä mene aidattuihin alueisiin. Mikä tärkeintä, älä käytä jokea esimerkiksi surffaamiseen, melontaan tai muuhun vesiurheiluun. On olemassa vaara elämälle! Sinulle ja meille. ”(Kam / dpa) * Merkur.de / bayern ja * tz.de / muenchen ovat tarjouksen tekijältä IPPEN.MEDIA

Muuten: Vapaavaltion tärkeimmät tarinat ovat nyt saatavilla myös uudessa, säännöllisessä Bayern-uutiskirjeessämme.

Luettelo otsikkoluetteloista: © Manuel Schwarz / dpa / dpa-Bildfunk

käy sivustolla