August 3, 2021

Luis Romo ei mene Getafeen, koska tarjous on kaukana siitä, mitä Cruz Azul odottaa

Cruz Azulin hallituksen puheenjohtaja Víctor Manuel Velázquez paljasti, että he neuvottelevat Getafen kanssa Luis Romon mahdollisesta siirtämisestä

MEKSIKO – Getafe LaLiga Santanderista on tehnyt tarjouksen Sininen Risti, Luis RomoVaikka sementtikerho teki Espanjan joukkueelle selväksi, että 26-vuotias keskikenttäpelaaja ei ole lainassa, joten neuvottelut eivät ole edenneet ja hänen on vaikea edetä.

Kaksi neuvotteluista perehtynyttä lähdettä vahvisti ESPN: lle, että Azulonan hallitus teki viime viikolla tarjouksen Meksikon maajoukkueelle, joka on keskittynyt El Tri: n kanssa pelaamaan Tokion 2020 olympialaisia ​​yhtenä kolmesta vahvistetusta joukkueesta, jota johtaa Jaime lozano.

Tarjous Getafe varten Luis Romo Se on laina, jolla on osto-optio, samalla tavalla kuin tämä klubi pystyi allekirjoittamaan 5. heinäkuuta aiemmin Chivasista peräisin olevan José Juan Macíasin.

Toisin kuin Macíasin kanssa annettu Guadalajaran direktiivi, Sininen Risti ja useimmat Luis Romo perustavanlaatuinen pala joukkueessa, lisäksi omaisuus, josta klubin edellinen hallinto maksoi 7 miljoonaa dollaria Querétarolle joulukuussa 2019 ja jonka sopimukseen on jäljellä 18 kuukautta, minkä vuoksi taivaallisen direktiivin vastaus Getafe että pelaaja menee Eurooppaan vain lopullisessa myynnissä.

Kuten Macías, kiinnostus Romoa kohtaan annettiin teknikon ansiosta Michel Gonzalez, entinen Pumas-valmentaja, joka suositteli molempia pelaajia Azulón-klubin hallitukseen.

Sisäpiiri kertoi ESPN: lle, että Getafe ei tee tarjousta Romon lopullisesta siirrosta useiden LaLiga-joukkueiden taloudellisten rajoitusten vuoksi UEFA: n taloudellisen reilun pelin noudattamiseksi, jonka he odottivat saavansa siirron osto-optiolla kesäkuussa 2022, mikä hylkäsi Cruz Azul.

“Luisin tarjous on eurooppalaiselta klubilta, olemme edelleen neuvotteluissa. Toivon, että hän pysyy joukkueessa, hän on erittäin tärkeä elementti, mutta emme voi estää hänen haluaan mennä Eurooppaan. Se on Getafe ”, Cooperativa La Cruz Azulin hallituksen puheenjohtaja Víctor Manuel Velázquez kertoi W Deportesille tiistaina.

Toisaalta lähteet paljastivat ESPN: lle, että toistaiseksi, huhuista huolimatta, ei ole ollut tarjousta Orbelín Pinedasta, jolla on alle 6 kuukauden sopimus jäljellä Sininen Risti.

.

Lue lisää