July 28, 2021

Merkel erottaa kuvareporterin tulva-alueella: “Hei … voisitko kuunnella, kiitos?”

Laschet nauraa kriisialueella, liittokansleri nuhtelee: Angela Merkel osoitti ankaraa puoltaan. Kansleri kehotti toimittajaa selkeillä sanoilla.

Adenau – Liittokansleri Angela Merkel (CDU) vieraili sunnuntaina (18. heinäkuuta) Eifelissä paikoissa, joihin tulvakatastrofi erityisesti kärsi. Adenaussa hän antoi lehdistötilaisuuden yhdessä Rheinland-Pfalzin pääministerin Malu Dreyerin (SPD) kanssa, jossa toimittajat ja kansalaiset olivat läsnä. Toimittajien lisäksi paikallisella asukkaalla oli myös sananvaltaa, joka oli huolissaan maaseudun terveydenhuollosta, etenkin paikallisesta sairaalasta.

Merkel välitti kysymyksen pääministerille. Kun tämä vastasi kansalaisten pyyntöön, liittokansleri Dreyer keskeytti puheenvuoron ja puhui yleisölle varoittavia sanoja. “Voinko pyytää, että nainen Bild-sanomalehdestä … Hei … Voisitko kuunnella, kiitos? Voisitko ehkä antaa naisen kuunnella mitä pääministeri sanoo ja tehdä haastattelusi jälkikäteen? “Hän lisäsi” Se olisi hienoa “jälkeenpäin.

Merkel nuhtelee kuvatoimittajaa: suosionosoitukset yleisöltä

Merkel sai toimittajilta ja kansalaisilta aplodit järjestyskutsustaan. Sitten pääministeri Dreyer voisi jatkaa vastaustaan.

Merkel ilmeisesti vastusti viljaa, jota kuva-Reporter halusi voittaa kysyjän Dreyerin haastatteluvaiheessa. Joten hän ei todennäköisesti huomannut paljon vastausta. “Joten voit silti kuulla, mitä rouva Dreyer sanoo”, Merkel oli perustellut puuttumisensa.

Vaikka liittokansleri sai paljon kiitosta sosiaalisissa verkostoissa, kriisialueella esiintymisestä tuli bumerangi seuraajaehdokkaalle Armin Laschetille. Myös CDU: n päällikön kriisinhallintaryhmää kritisoidaan yhä enemmän.

Otsikkoluettelokuva: © www.imago-images.denapsauttamalla heidän selityksensä