August 2, 2021

“Project Pegasus” -ilmoitukset herättävät poliittista myrskyä Intiassa

Intian pääministerin Narendra Modin hallitus on joutunut tuleen, kun Intian turvallisuusvirastot ovat paljastaneet yhä enemmän Israelin vakoiluohjelmien Pegasus käyttöä. Parlamentin kesän paluun toisena päivänä, tiistaina 20. heinäkuuta, opposition jäsenet heiluttivat julistuksia ja lauloivat iskulauseita kokouksessa, mikä johti istuntojen toistuvaan keskeyttämiseen. He vaativat riippumattomaa parlamentaarista tutkimusta, jotta valaistaan ​​tuhat nimeä, jotka New Delhi on valinnut vakoiluohjelmien kohteeksi, joka on yksi maailman kehittyneimmistä.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Rahul Gandhi, Narendra Modin vastustaja Pegasuksen nähtävyyksissä

Konsortio, johon kuuluu seitsemäntoista mediaa ympäri maailmaa, mukaan lukien Maailma on osa, tunnisti oppositiojohtajan Rahul Gandhin, noin 30 toimittajan, turvallisuusvirastojen virkamiehen, kahden herra Modin ministerin, liikemiesten tai aktivistien ihmisoikeuksien numerot. Jotkut heistä olivat vakoiluohjelmien potentiaalinen kohde, ennen kuin maan tiedustelupalvelut syyttivät heitä terrorismista ja sitten heidät lähetettiin vankilaan huolimatta heitä vastaan ​​annettujen todisteiden hauraudesta. Intia on maa, jolla on eniten potentiaalisia kohteita, sekä Marokko.

BJP, “Spy People Party”

Paljastusten jälkeen Kongressin puolue järjesti lehdistötilaisuuden, jossa se tuomitsi “Maanpetos” ja«Luopuminen» hallitus “Kansallinen turvallisuus”arvostelemalla sitä, että ulkomainen yritys, tässä tapauksessa israelilainen yritys NSO Group, pääsi käsiksi arkaluontoisiin tietoihin. Vakoiluohjelma voi aktivoida älypuhelimen mikrofonin tai kameran etäyhteyden kautta, imeä kaikki viestit, hakemiston sisällön ja poimia maantieteelliset sijaintitiedot.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös ”Pegasus-projekti”: Intiassa osavaltio osavaltiossa, joka on valmis tekemään kaikkensa pääministerin suojelemiseksi

Intian pääkaupungissa järjestettiin myös kongressipuolueen aloitteesta useita mielenosoituksia, joiden aikana mielenosoittajat veivät kiikareita, suurennuslasia ja kaulaansa käärittyjä puhelimia vaatiakseen hallituksen eroamista. Tätä varten vanha itsenäisyyspuolue nimitti Intian kansanpuolueen (hallitseva BJP) vuonna ”Spy People Party”.

Osoituksena siitä, että BJP suhtautuu vakavasti uhkaan, useiden valtioiden pääministerit ovat tehostaneet puolustamaan hallitusta ja tuomitsemaan “Salaliitot” ulkomailta. Hyökkäysten kohteena oli myös kansalaisjärjestö Amnesty International, jonka Security Lab on mediakonsortion tekninen kumppani. “Me kaikki tiedämme Amnestyn roolin, he tukevat vasemmistolaista terrorismia Intiassa ja työskentelevät päivällä ja yöllä maan maineen pilaamiseksi maailmassa”, sanoi Assamin osavaltion pääministeri Himanta Biswa Sarma. Sisäasiainministeri Amit Shah puolestaan ​​lambastasi Twitter-tilillään “Salaliitot” tarkoitus tehdä “Poiketa Intia kehityspolustaan”.

Sinulla on 34,16% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

sivuston www