August 2, 2021

Risteys | Poliisi valvoo ammattia arvokkaan riskilisän löytämistä (äänen kanssa)

Turvallisuusjoukkojen ammattilaiset pitävät valppaana koko maassa maanantaina ja tiistaina tavoitellakseen riskitukea “arvokasta ja oikeudenmukaista PSP: n ja GNR: n ammattilaisille”. Mediotejo.net-sivustolla unionin poliisiasiantuntijoiden liiton Santarém-piirin jäsen myöntää, että nämä mielenosoitukset haluavat “painostaa hallitusta” nykyisen omistetun arvon edessä, jota he pitävät “pienenä, mikä ei palvele ja ei arvosta meitä ”.

“Teemme valppautta kaikissa komennoissa pyytääkseen riskitukien myöntämistä, jotka ovat meille arvokkaita harjoittamamme toiminnan suhteen”, kertoo Ismael Duarte, poliisiasiantuntijoiden liiton Santarémin piirin jäsen ( ASPP / PSP), lausunnoissa mediotejo.net.

Valvonta tapahtuu valtakunnallisesti unionin poliisiasiantuntijoiden liiton ja vartijaammattilaisten liiton (APG-GNR) ja Entroncamenton kanssa myös 19. ja 20. heinäkuuta pidettävien mielenosoitusten näyttämö. Kello 16.30–18.30 poliisit kokoontuvat Praça da Repúblicaan, rautatieaseman eteen, ja ainoa vaatimus on ”ihmisarvoinen ja oikeudenmukainen riskilisä PSP: n ja GNR: n ammattilaisille”.

Ismael Duarte muistuttaa, että kun tasavallan yleiskokous hyväksyi valtion talousarviossa vuodeksi 2021 turvallisuusjoukkojen riskituen luomisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla, hallitus “esitti sen viimeisen lukukauden päivä. ehdotus, josta emme pitäneet ja jota pidimme hieman loukkaavana esitetyt arvot huomioon ottaen ”.

Hallitus “ymmärtää, että poliisi ja GNR eivät ole vaarassa, koska toistaiseksi meillä ei ollut tukia ja nyt kun tasavallan edustajakokous on valtuuttanut hallituksen luomaan ne, he ovat antaneet meille arvon, joka on mielestämme merkityksetön, mikä ei ole, se ei palvele eikä arvosta meitä ”, hän lisää.

AUDIO | Ismael Duarte, ASPP / PSP Santarémin jäsen


Samaan aikaan, Santarémin ASPP / PSP: n jäsen sanoo, uusi kokous oli määrä järjestää, mutta poliisi päätti suorittaa valppautta kansallisen tason komennoissa “painostamaan hallitusta” ja “osoittamaan suuttumusta” väestölle. yleisesti.

“Tosiasia on, että jos turvallisuusjoukot eivät tunne olevansa arvokkaita ja jos he eivät kykene työskentelemään, väestö kärsii, koska työmme vaikuttaa suoraan väestön hyvinvointiin”, hän painottaa.

Abrantina, mutta ylpeä Maçaensen kylkiluusta, suuntasi Lissaboniin tavoitteenaan valmistua journalismista. Silloin hän löysi radion ja taikojen kertomisen korvista. Hän uskoo, että enemmän ymmärrystä, halauksia ja suklaata maailma olisi onnellisempi paikka.

.

Hyppää tänne