August 4, 2021

HSV Schalkella: Uusi valmentaja Walter ilmoittaa yllätyksistä | NDR.de – Urheilu

Tila: 21.7.2021 20.09

Hamburger SV avasi uuden toisen divisioonan kauden perjantai-iltana vieraspelillä FC Schalke 04. Uusi valmentaja Tim Walter ilmoitti henkilökohtaisista yllätyksistä kahden entisen jalkapallon raskaspainon kaksintaisteluun.

Perjantaina pidetyn kaksintaistelun lehdistötilaisuudessa (klo 20.30, NDR.de: n suorassa keskustassa) 45-vuotias ilmoitti, että ne näyttelijät, jotka soittivat viime lauantaina Sveitsin ensimmäisen divisioonan klubin yleisyrityksessä FC Basel (1-0) alusta alkaen nurmikolla voi alkaa myös Gelsenkirchenissä. Tämä tarkoittaisi, että Toni Leistnerin ja Moritz Heyerin, kahden edellisen kauden vakituisen pelaajan, olisi toistaiseksi istuttava penkillä. Sama pätee myös lahjakkaaseen Amadou Onanaan, jota eräät eurooppalaiset seurat väittävät käyvän.

“Kyse ei ole perinnöllisistä tiloista”, sanoi Walter, joka viimeksi NDR: n haastattelussa ilmoitti haluavansa “rakentaa jotain uutta” HSV: lle. Alkuperäiskansojen Bruchsalersin ja entisen Bundesliiga “Dinosin” suuri tavoite: Älä vain pääse jälleen neljänneksi. Koska juuri tämän kannan Hampurin joukkue otti kolmen viimeisen kauden aikana.

lisäinformaatio

Hampuri aloittaa kauden perjantaina uudella valmentajalla ja nuoremmalla joukkueella. He eivät ole tällä hetkellä suosituin suosikki myynninedistämisessä. lisää

Kotikasvatettu David syrjäyttää Leistnerin alkujoukosta

Leistner, Heyer ja Onana esittivät yhdenmukaisimmat esitykset jälleen kerran tunnelmallisessa joukkueessa viime sarjassa. Siitä huolimatta trion on nyt ilmeisesti tehtävä ystäviä reservin roolilla toistaiseksi. Kokeneille Leistner Eigengewächs -joukkueille Jonas Davidin tulisi sijoittua keskuspuolustukseen uuden kapteenin Sebastian Schonlaun viereen. ”Olen tykännyt Jonasista todella paljon. Nimellä ei ole merkitystä, mutta mitä näen ”, Walter sanoi 21-vuotiaasta saksalais-nigerialaisesta, joka on tähän mennessä pelannut vain kuusi toisen divisioonan peliä.

Uusi tulokas Jonas Meffert tuo paljon enemmän kokemuksia Holstein Kielissä, Karlsruher SC: ssä, SC Freiburgissa ja Bayer Leverkusenissa. 26-vuotias, joka on jo työskennellyt menestyksekkäästi Walterin kanssa KSV: ssä, on valmistautunut taistelemaan paikastaan ​​puolustavassa keskikentässä.

VIDEO: Walter nuoresta Davidista: ”Pidin hänestä kovasti” (1 min)

Tänä vuonna Fernandes Schalkea vastaan ​​HSV-portissa

Ludovit Reisissä ja hyökkääjä Robert Glatzelissa kaksi uutta kesäkirjautumista on todennäköisesti myös alkuvaiheessa. Lainatut Miro Muheim ja Mikkel Kaufmann kuuluvat kuitenkin toistaiseksi todennäköisesti “pankkihenkilöstöön”. Vartija Daniel Heuer Fernandes tietää edellisen kauden paikan penkillä. Sven Ulreichin yllättävän paluun jälkeen Bayern Munichiin 28-vuotias tyttö yhtäkkiä palaa perjantaina sen sijaan, että olisi vain siellä. Walter antoi hänelle aloitustakuun XI.

Kuinka kauan tämä on voimassa, on nähtävissä. Tiedotusvälineiden mukaan HSV neuvottelee tanskalaisen Odense BK -klubin kanssa maalivahdin Oliver Christensenin siirtämisestä.

lisäinformaatio

Jonas Meffert HSV: stä © Witters

Kaikki kuuden Pohjois-Saksan toisen divisioonan jalkapallojoukkueen Werder Bremen, Holstein Kiel, HSV, FC St.Pauli, Hannover 96, Hansa Rostock kaikki saapumiset ja lähdöt kaudella 2021/2022. lisää

Walter haluaa saada asiat valmiiksi “nopeasti”

Vaikka joukkueen viimeinen työ tehdään edelleen taustalla, Walter toivoo, että onnistunut alku Schalkessa tarjoaa takatuulen tuleville viikoille. “Mitä voimme tehdä ajoissa, meidän on pantava se täytäntöön välittömästi”, sanoi 45-vuotias. Valmentaja tuskin odottaa voimakokeilua pudotetun Bundesligan kanssa: “On mukavaa pelata joukkueita vastaan, joilla on niin kaliiperi.” Siitä huolimatta sinun on otettava kaikki joukkueet vakavasti: ”Sinua neuvotaan väärin, jos jatkat vain nimiä. Toinen divisioona on paljon ja erittäin voimakasta. “

Reunion maalintekijä Terodden kanssa

Simon Terodde voi myös laulaa siitä laulun. Hyökkääjä on pelannut jo 253 kertaa Bundesligan alahuoneessa ja tehnyt uskomattomat 142 maalia – niistä 24 edellisessä sarjassa HSV: lle. Siitä huolimatta 33-vuotias muutti Schalkeen vain yhden kauden jälkeen Elbessa ja tapaa nyt entisen klubinsa kauden alussa. “Lähtö HSV: tä vastaan ​​on poikkeuksellista – jopa minulle vanhanaikana”, kertoi Terodde, joka tarvitsi vain kaksitoista osumaa Dieter Schatzschneiderin (153 “koppi”) tilalle toisen divisioonan maalintekijänä.

”Tietenkin jotkut kaverit tuntevat kollegansa edessä hyvin. Olen pelannut häntä vastaan ​​pari kertaa. En usko, että yllätyksiä tapahtuisi liikaa ”, hän sanoi HSV: n kapteeni Schonlau NDR-haastattelussa varma siitä, että hän voi viedä Terodden pois pelistä.

lisäinformaatio

Valmentaja Tim Walter vom Hamburger SV © Witters Kuva: Tim Groothuis

Hampurin toisen divisioonan uuden valmentajan mielestä Bremen ja Schalke ovat ylennyksen suosikkeja, mutta hänellä on myös korkeat tavoitteet joukkueensa kanssa. lisää

HSV-kouluttaja Tim Walter antaa ohjeita pelaajilleen © Witters WIW_7377

Uusi valmentaja, uudet pelaajat: HSV on alkanut valmistautua uuteen kauteen. Khaled Narey ei enää kuulu joukkueeseen. lisää

Tämä aihe ohjelmassa:

Hamburg Journal | 21.7.2011 | Klo 19.30

NDR-logo

.

Kokeile näitä