July 28, 2021

Kim Kardashian poseeraa ilman meikkiä lastensa Psalmin ja Pyhän kanssa kuntosalipäivänä

Kim Kardashian 40-vuotias näytti 21. heinäkuuta Instagramissa ihastuttavia uusia kuvia itsestään, joka halasi lapsiaan, Pyhimys Y Psalmi West, amerikkalaisen räppärin ja liikemiehen pojat Kanye Westvierailemalla hänen luonaan kuntosalin harjoittelun aikana.

Kim Kardashian käyttää aina Instagram-tilinsä jakamaan upeita valokuvia, kuten tämä 20. heinäkuuta lähtien (Instagram Capture / kimkardashian)

Julkkis ja tähti Kardashialaisten kanssa pysyminen työskenteli kuntosalilla ilman meikkiä, kun hänen vanhin poikansa, Pyhimys , 5-vuotias, ja hänen nuorin poikansa, Psalmi , 2, tuli käymään hänen luonaan. Rakastava äiti suuteli ja halasi lapsiaan ja julkaisi valokuvat tililleen kameran sosiaaliseen verkostoon. Hän esitteli myös harjoittelupuvun, joka sisälsi mustan yläosan, yhteensopivat säärystimet ja valkoiset lenkkarit.

.

Sivustoja