August 2, 2021

kolme “lähes 100%” tehokasta lääkettä

Israel nousee esiin monta kertaa kuumissa aiheissa juuri nyt. Muutama päivä sitten ehdotimme, että palaat takaisin “Project Pegasukseen”, israelilaiseen vakoiluohjelmaan, joka on maailmanlaajuisen kybervakoilun laajan asian ydin. Tänään mikään ei kuitenkaan ole, koska se on toiveikkaampi uutinen. Israelin tutkijat ovat juuri tunnistaneet kolme olemassa olevaa lääkettä, jotka voivat osoittautua erittäin tehokkaiksi hoidossa vastaan ​​COVID-19. Kartoitamme aihetta.


Laajamittainen testi

Professori Isaiah Arkin, Heprealaisen yliopiston biokemisti, jonka takana on tänään puhumme (joka työskentelee saman yliopiston tutkijaryhmän kanssa), selitti äskettäin, että hän tarkasteli yli 3000 huumeita selvittääkseen, ovatko ne sopivia COVID-19: n torjunnassa.

Valokuva: Isaiah Arkin, 29. maaliskuuta 2020 (Times of Israel staff).

Professori Arkinille, tämä tapa löytää ihanteellinen lääke muistutti “Etsiä neulaa heinäsuovasta”. Professori selitti motivaatiotaan esimerkiksi tilin Israelin ajat :

Meillä on jo rokote, mutta emme saa lepää laakereillammeja haluaisin näiden lääkkeiden olevan osa arsenaali, jota käytämme taistelussa koronavirusta vastaan.

3 lääkettä erottuu

Tutkittujen 3000 lääkkeen joukossa kolme niistä erottuu. Se on noin Darapladibista (tällä hetkellä käytetään ateroskleroosin hoitoon), Flumatinibin (käytetään syövän hoidossa) ja lääke, jota käytetään HIV-hoito, jonka nimeä ei ole vielä julkaistu. Selvittääkseen, ovatko tietyt lääkkeet olleet tehokkaita, tutkijaryhmä asetti aineet kosketuksiin elävien SARS-CoV-2-solujen ja ihmissolujen kanssa. in vitro. Näiden lääkkeiden tuloksia on kommentoitu professori Arkin, kuka sanoi:


Tulokset osoittivat, että lääkkeet voivat suojata soluja viruksen hyökkäyksiltä hyötysuhde lähellä 100%, mikä tarkoittaa, että lähes 100% soluista selviytyi virustartunnasta huolimatta.

Professori Arkin toivoo jo voivansa työskennellä lääkeyhtiön kanssa niin, että hänen tutkimuksessaan tunnistamat lääkkeet testataan nopeasti kliinisesti osana COVID-19: n torjunta.

On sanottava, että hän toivoo, että nämä lääkkeet ovat tehokkaita eri muunnelmia vastaan. Jos hän on optimistinen, se johtuu siitä, että SARS-CoV-2: n kohdalla kyseiset lääkkeet eivät kohdistu piikkiproteiini, vaan pikemminkin toinen kahdesta muusta proteiinista, nimittäin kirjekuoriproteiinija proteiini 3a.

Nämä proteiinit ja erityisesti vaippaproteiini eivät kuitenkaan muutu variantista toiseen. Joten siksi nämä lääkkeet todennäköisesti tekevät heidän todisteensa monien varianttien edessäprofessori Arkinin mukaan:

Tämä tarkoittaa, että jos olisimme hävittäneet lääke, joka kohdistuu vaippaproteiiniin se olisi hoitanut SARS-epidemian, siihen oli hyvät mahdollisuudet pandemia ei edes näe päivänvaloa.

Joten tämä on hyvä uutinen COVID-19: n torjunta. On vielä nähtävissä, mitä myöhemmin käy ilmi kliiniset tutkimukset. Ja jos olet kiinnostunut muusta tekniikasta, joka ympäröi tämän pandemian tutkimista, tarjoamme sinulle edellisen raportin MIT: n luoma uusi naamio.


informatiivinen viesti