August 4, 2021

Nagui jättää jäähyväiset “Kaikki haluavat ottaa paikkansa” France 2: lla

Hän jättää jäähyväiset keskipäivällä. Tänä torstaina France 2: n keskipäivällä Nagui esitteli viimeisen kerran Effervescence and Air Productionsin tuottaman pelin “Kaikki haluavat ottaa paikkansa”. Ohjaaja oli ollut tämän näyttelyn perässä heinäkuusta 2006 lähtien. Viisitoista vuotta isäntä kilpaili Jean-Luc Reichmannin ja hänen kahden peräkkäisen TF1-ohjelmansa kanssa, ensin “Attention à la marche” ja “Les 12 coups de midday”.

Lue myös

TV

CNews: Serge Federbusch, lähellä RN: ää, muotoiltiin uudelleen kiistanalaisten kommenttien jälkeen…

TV

“Entä jos hän olisi poikani?” : M6 julkaisee uuden näkymättömän minisarjansa tänään

Kun & quot;  PJ-naamiot & quot;  ota ilmaisten tilaajien televisiot panttivangiksi

TV

Kun “PJ-naamarit” vievät ilmaisten tilaajien televisiot panttivangiksi

Tätä viimeistä numeroa varten tässä strategisessa tilassa, joka muodostaa “13 tunnin” laukaisualustan, Nagui esitteli klassisen version ”Kaikki haluavat ottaa paikkansa”, ennen kuin tuotantoryhmät ehdottivat parasta. näyttelyn kohokohdat. Erittäin liikuttunut isäntä kiitti katsojia ja hänen tiimejään. Sitten hän tervehti hänen seuraajaansa Laurence Boccolinia:Sallin Laurenceen, jota rakastan rakkaudella ja joka huolehtii sinusta. Hän viihdyttää sinua ja pitää hauskaa! Hän on kuin kala vedessä. Täynnä hyviä tunnelmia!”. “Toivotan kaikille, jotka työskentelivät “Kaikki haluavat ottaa paikkansa” -alalla, paljon onnea”, Hän totesi. puremedias.com tarjoaa sinun katsella sarjaa.

Laurence Boccolini “Kaikki haluavat ottaa paikkansa” -alueen kärjessä 9. elokuuta alkaen

Olympialaisten jälkeen ja maanantaista 9. elokuuta Laurence Boccolini korvaa Naguin Ranskan 2 “Kaikki haluavat ottaa paikkansa” -animaatiossa. Pelin uudella kaudella nähdään joitain innovaatioita, kuten uusi sisustus ja uudet hyvitykset . Uusi sekvenssi integroidaan myös: ensimmäisen kierroksen aikana juontaja ehdottaa QPT: tä, “Kysymyksiä kaikille”, joka kysytään samanaikaisesti kuudelle ehdokkaalle.

Johtaja ottaa haltuunsa tyydyttävän yleisön pelin ohjaimet useiden vuosien ajan. Keskimäärin ja eiliseen asti katsottuun katseluun “Jokainen haluaa ottaa paikkansa” katseli tällä kaudella France 2: lla 1,71 miljoonaa katsojaa Médiamétrie’n mukaan tai 17,6%: n yleisöosuus yli 4-vuotiaista.

http://www.sahten.com/magpierss/scripts/magpie_slashbox.php?rss_url=http://feeds.feedburner.com/siteredhatbeautycom-GoogleNews

linkkini