August 2, 2021

nälkälakot keskeyttävät toimintansa

Heidän elämänsä oli riippuvainen. Kuusikymmentäyksi päivän nälkälakon jälkeen jotkut 475 asiakirjattomasta maahanmuuttajasta, jotka miehittävät useita paikkoja Brysselissä, mukaan lukien Saint-Jean-Baptiste-au-Béguinage -kirkko keskustassa, ovat alkaneet syödä taas keskiviikkona 21. heinäkuuta. “Nälkälakko on keskeytetty, mutta ei ohi”, julistaa Tarik, yksi laittomiksi muuttaneiden maahanmuuttajien liiton edustajista. Koska sopimuksen sisältö, josta neuvottelivat henkilöt – lakimiehet, aktivistit – jotka ovat valinneet asiakirjoittomat maahanmuuttajat, ja turvapaikka- ja maahanmuuttoministeri Sammy Mahdi (CD&V, Flanderin kristillisdemokraatti), on melko epämääräinen.

Lisäksi valtiosihteeri katsoo, ettei todellista sopimusta ollut. “Hän pysyi linjallaan, ei kollektiivista laillistamista, vaan asiakirja-aineiston yksilöllinen tarkastelu”, kertoo tiedottaja Sieghild Lacoere. Sammy Mahdin mukaan asiakirjoittomat maahanmuuttajat voivat yksinkertaisesti lähettää henkilökohtaisen pyynnön ja seurata tavanomaista laillistamisreittiä. Tarkastus olisi nopeutettu, mutta ei mitään muuta. “Olen kiitollinen siitä, että ihmiset ovat lopettaneet nälkälakonsa”, julisti hän. Valtiosihteeri on vakuuttanut, että vain asiakirjaton maahanmuuttajat “Nykyiset menettelyt ovat inhimillisiä”.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Belgian hallitus on edelleen kuuro nälkälakossa olevien asiakirjoittomien maahanmuuttajien ahdingosta

Joten esiintymisistä. Kulissien takana näyttää siltä, ​​että Sammy Mahdi on päästänyt irti hieman enemmän painolastia. Joidenkin asiakirjoittomien maahanmuuttajien kannattajien tyytyväisyys on osoitus. Alexis Deswaef on asianajaja, hän oli valtuuskunnan jäsen, joka tapasi ulkoministerin keskiviikkona aamulla. “Keskustelu oli hyvin avoin Sammy Mahdin kanssa, hän sanoi. Luottamuksen ilmapiiri ja saadut tiedot mahdollistavat tämän humanitaarisen kriisin lopettamisen. “

Tapauskohtainen arviointi

Mitä nämä elementit ovat? Tällä hetkellä he eivät ole julkisia. Useat lähteet kutsuvat hallinnon käsittelemään nälkälakijoiden tiedostoja tutkimatta alustavasti pyynnön hyväksyttävyyttä, jonka vuoksi monet asiakirjoittomat maahanmuuttajat rikkovat hampaitaan. Sitten virkamiehet arvioivat hakijoiden tilanteet tapauskohtaisesti ja tietyllä varovaisuudella niille, jotka ovat työskennelleet ja asuneet Belgiassa pitkään.

Tämä “sopimus”, joka ei puhu nimeään, ei saa lyöjien yksimielisyyttä. Jos Saint-Jean-Baptiste-au-Béguinagen kirkon asukkaat keskeyttivät nälkälakonsa, kahden Brysselin vapaan yliopiston, ranskankielisen (ULB) ja hollanninkielisen (VUB), yliopistot olivat vastahakoisempia eikä ‘ei ollut keskiviikkoiltana vielä päättänyt lopettaa toimintaansa. Siirtymätön maahanmuuttaja vaatii liikkumisensa alusta lähtien todellisen laillistamispolitiikan, jossa on selkeät kriteerit.

Sinulla on 35,01% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

http://datafedwiki.wustl.edu/extensions/magpierss-0.71.1/scripts/magpie_slashbox.php?rss_url=http://feeds.feedburner.com/siteredhatbeautycom-GoogleNews

Voisit katsoa täältä !.!.! Lue lisää täältä