July 23, 2021

Nicolas Canteloup puolestaan ​​työnsi kohti Eurooppaa 1

Europe 1 on päättänyt erota tietä ikonisen koomikon Nicolas Canteloupin kanssa, joka on toiminut yksityisradion aamunäytöksessä vuodesta 2005 ja joka oli viime aikoina ollut erittäin kriittinen Lagardère-konsernin suurimman osakkeenomistajan Vincent Bollorén kanssa, ilmoitti torstaina heinäkuussa 22 sen tuottaja Jean-Marc Dumontet.

“Emme tienneet 2. heinäkuuta, että saamme aikaan viimeisimmän” katsaus melkein “Euroopasta 1”, voimme lukea tuottajan Twitter-tilillä julkaistussa tekstissä, viestin alla “Nicolas Canteloup ja Eurooppa 1 on ohi”. “Syvästä surusta saimme tietää, ettemme enää palaa tähän kauniiseen kokoukseen, jota olemme kunnioittaneet vuodesta 2005 lähtien”, hän lisäsi.

”Siksi jätämme Eurooppa 1: n, talomme, jossa olemme olleet niin vapaita ja onnellisia, kertoo jäljittelijän aikakirjan ”La Revue de près” -tiimi. Kuusitoista vuotta (kuusitoista vuotta!) Olemme kokeneet etuoikeuden lainata ristipuheita johtavassa uutismediassa. “

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euroopassa 1 suuri maastamuutto alkaa

”Kuuntelijat kaipaavat. Kaipaamme kaikkia joukkueita, joiden kanssa olemme jakaneet niin paljon. Vihaisimme, jos Eurooppa 1 puuttuu historiastaan ​​”, päättää tekstin viitaten radiossa painaviin pelkoihin, jotka on tuomittu pääsemään lähemmäksi CNewsiä, molempien tiedotusvälineiden pääomistajan Vincent Bollorén vaikutuksesta. Aloitetaan keskustelut koomikon sopimuksen – miljoona euroa vuodessa – irtisanomisen ehdoista, jota oli jatkettu vuoteen 2022 asti.

Lähdöt kasaantuvat

Nicolas Canteloupin kohtalo on herättänyt kysymyksiä sisäisesti ja pidemmälle sen jälkeen, kun asemalta oli kesäkuussa tehty historiallinen viiden päivän lakko. Syynä tähän oli reportterin irtisanominen ja pelko radion muutoksesta “Mielipidemedia” fuusion mukaan Canal + -ryhmän uutiskanavaan.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Europe 1: n toimittajat palaavat enemmän eroon kuin vakuuttuneiksi

Jäljentämättä lakkoa, jäljittelijä, radion vitriini, oli tukenut liikkumista kaustisten aikakirjojen aikana. Kauden viimeisenä aikana hän nimitti CNews Radiossa Europe 1: n ja pilkasi “Suuri bretonilainen kapteeni” Bolloré.

Patrick Cohen, Pascale Clark, Anne Roumanoff, Bertrand Chameroy, Matthieu Belliard, Emilie Mazoyer, Wendy Bouchard… Viime viikkoina radiossa on kertynyt sovittuja tai pakotettuja lähtöjä, joiden joidenkin ääniä korvataan CNewsin persoonallisuuksilla. Radio ja kanava perustavat yhteisen ohjelman lukuvuoden alkaessa.

Maailma AFP: n kanssa

http://www.viaspace.com/includes/magpierss-0.72/scripts/magpie_debug.php?url=http://feeds.feedburner.com/toptrendingnews/kIwtvirallinen sivusto