August 2, 2021

Nuori mies kärsii peruuttamattomista vammoista väitetyn evakuoinnin viivästymisen vuoksi

19-vuotias poika kärsi vakavista loukkaantumisista tiistaista keskiviikkoon saatuaan apua Dr. José Maria Granden sairaalassa Portalegressa.

Terveydenhuollon ammattilaisten arvioinnin jälkeen päätettiin, että nuori mies on siirrettävä Lissaboniin, missä hän saa enemmän erikoishoitoa rekonstruktiivisessa leikkauksessa, koska hän kärsi vakavista leikkauksista yhdessä yläraajoissaan.

Nuoren miehen äiti sanoo, että ”kaikki palomiehet kieltäytyivät tekemästä työtä. En ymmärtänyt miksi, jos heillä ei ollut palomiehiä tai heillä ei ollut ambulansseja. Olin niin epätoivoinen, että soitin INEMille kysyäksesi mitä tehdä. INEM, he kertoivat minulle, että sairaalan oli soitettava heille. Menin takaisin sairaalaan, sanoin tämän vastaanotossa ja kun he soittivat, INEM-helikopteri aktivoitiin. Helikopteri laskeutui jopa jalkapallokentälle. Kaksi ambulanssia Portalegren palomiehet kuljettivat poikani ja toisen yhden silmän loukkaantuneen nuoren miehen jalkapallokentälle, mutta sumu oli niin voimakasta, että helikopteri ei koskaan lähtenyt. “

Tämän tilanteen jälkeen INEM-helikopterilla nuori mies palasi sairaalaan. ”Yli tunnin kuluttua innostuin lääkärin kanssa, eikä yksikään kuljettanut häntä. Toisinaan siellä ilmestyi Arronchesin palomiehiä, jotka tekivät kuljetuksen ”, hän lisää.

Näkyvästi järkyttynyt tilanteesta nuoren miehen äiti haluaa vain “ymmärtää, mitä tapahtui. Miksi ei ole ollut ambulansseja kuljettamaan häntä Lissaboniin ja kaksi on jo ilmestynyt jalkapallokentälle, hän ihmettelee.

.

heidän verkkosivustonsa