August 4, 2021

Orban pitää LGBT-vastaisen kansanäänestyksen Unkarissa

“Brysselin byrokraatit uhkaavat meitä”… Unkarin kansallismielinen pääministeri Viktor Orban ilmoitti tällä tavalla keskiviikkona 21. heinäkuuta järjestävän kansanäänestyksen hänen paljon kiistanalaisesta lakistaan, joka kieltää “Osoittaa homoseksuaalisuutta ja sukupuolen muutosta” alaikäisille.

Tämä homoseksuaalisuutta pedofiliaan rinnastava teksti, joka hyväksyttiin 15. kesäkuuta, on herättänyt voimakasta kritiikkiä Euroopan komissiolta, joka aloitti 15. heinäkuuta Budapestia vastaan ​​aloitetun sanktiomenettelyn ensimmäisen vaiheen.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Unkari kieltää “homoseksuaalisuuden osoittamisen” alaikäisille

“Bryssel pyytää meiltä tarkistuksia, koska ne eivät ole samaa mieltä siitä, ettemme halua sallia sitä, mikä on jo tapana Länsi-Euroopassa. Siellä LGBT-aktivistit vierailevat lastentarhoissa ja kouluissa pitääkseen seksuaalikasvatustunteja ”, tuomitsi herra Orbanin Facebookissa lähetetyssä lyhyessä videossa.

Pääministerin puolueen Fideszin hyväksymä niin kutsuttu anti-pedofiililaki säätää erityisesti homoseksuaalijärjestöjen kieltämistä puuttumasta kaikkiin kouluihin, mutta myös kaiken televisio-, mainos- tai taiteellisen sisällön jakamisen alaikäisille. “Edustaa” homoseksuaalit.

Kopio maahanmuuttajien vastaanottoa koskevasta kansanäänestyksestä

Euroopan komissio katsoo, että tämä teksti on ristiriidassa ”Tasa-arvo ja [au] ihmisarvon kunnioittaminen, jotka ovat Euroopan unionin perusarvoja ”.

” Vallan väärinkäyttö “, vastasi herra Orban videossaan ja ilmoitti, että unkarilaisille esitettäisiin viisi kysymystä. Äänestäjien on erityisesti sanottava kannattavansa “Sukupuolenvaihtohoidon edistäminen lapsille”, “Seksuaalisen suuntautumisen opettaminen lapsille ilman vanhempien suostumusta” tai “Lasten rajoittamaton altistuminen seksuaaliselle mediasisällölle”. Ei ole yllättävää, että pääministeri pyysi äänestämään ei kaikista näistä kysymyksistä «Pysäyttää Brysselin.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös LGBT-vastainen laki: Euroopan unioni Budapestin vastaiseen hyökkäykseen

Hän ei määrittänyt päivämäärää, mutta päivittäisen voiman, Unkarilainen kansa, viitattu ”tammikuuhun tai viimeistään helmikuuhun [2022] ”. Joko juuri ennen seuraavia, huhtikuuhun 2022 suunniteltuja lainsäätäjävaaleja. Euroopan äärioikeistojen sankari ei salannut, että hän kopioi tämän kansanäänestyksen kanssa hänen järjestämänsä vuonna 2016 vieraanvaraisista maahanmuuttajista, kun Euroopan komissio oli aloittanut seuraamusmenettelyn Unkarin kieltäytymisestä ottaa vastaan ​​turvapaikanhakijoita maan pinnalle.

Sinulla on 55,67% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Katso tästä