August 2, 2021

PS5: konsoli olisi ylittänyt 10 miljoonan myynnin vain 8 kuukaudessa

Uutiset PS5: konsoli olisi ylittänyt 10 miljoonan myynnin vain 8 kuukaudessa

Alusta alkaen Sony ei ole koskaan piilottanut PlayStation 5: n myyntiä koskevia tavoitteitaan: sen suunnitelmat näyttävät sujuvan suunnitellusti, koska VGChartzin kautta saamme tietää, että kone on jo läpäissyt hyvin symbolisen virstanpylvään.

Ei kauan sitten Sonyn toimitusjohtaja Kenichiro Yoshida myönsi suuret tavoitteet PlayStation 5: lle : onnistuu myymään yli 22,6 miljoonaa vuodessa (heti kun täydennyskynnys on saavutettu), jotta voitettaisiin ensimmäisen PlayStation-levyn ennätys vuonna 1998. Se on kunnianhimoinen, kyllä, mutta ei ehkä epäkäytännöllinen, kun otetaan huomioon viimeisimmät (erittäin) rohkaisevat luvut, jotka VG Chartz -sivusto on ilmoittanut, erikoistunut videopelialan talouteen.

Joten se on sisällä artikkeli omistettu konsolien viikoittaiselle maailmanlaajuiselle myynnille, että saimme tietää, että PS5: tä olisi myyty viime viikolla 235 907 kertaa, sitten ylittää 10 miljoonan kumulatiivisen myynnin ikonisen virstanpylvään… 10,01 miljoonan ottajan kanssa. Vaikuttava tilasto, varsinkin kun se olisi saavutettu 35 viikkoa julkaisunsa jälkeen, jossa PS4 oli saavuttanut 39 saavuttaakseen tämän pistemäärän.

VG Chartzin analyytikoilta saadut luvut eivät kuitenkaan itse Sonylta, odotamme viisaasti japanilaisen jättiläisen virallista lausuntoa: joka tapauksessa siitä tulisi PS5 ja ehdottomasti nopeimmin myyty kone PlayStation-historiassa.

  • Tarkista PS5-varasto Amazonista
  • Tarkista PS5-varastot Fnacilta
  • Tarkista PS5-varastot Cdiscountilta
  • Tarkista PS5-varastot Micromaniasta
  • Tarkista PS5-varastot Culturasta

Kautta Max_Cagnard, Toimittaja jeuxvideo.com

MPViserrys

Liittyvä sivusto