August 1, 2021

Ranska yrittää tarkistaa, onko Emmanuel Macronin kannettava tietokone “infektoitu”

Yllätyksensä jälkeen Elysee yrittää osoittaa, että asia on hallinnassa. Kaksi päivää Forbidden Stories -järjestön ja Amnesty International -järjestön paljastusten jälkeen Maailma, Emmanuel Macronin puhelimen läsnäolosta Pegasus-vakoiluohjelmien mahdollisten kohteiden joukossa valtionpäämies yritti palauttaa hallinnan koolle kutsumalla torstaina 22. heinäkuuta tähän tapaukseen omistetun “poikkeuksellisen” puolustusneuvoston.

Kokouksen lopussa Elysee Palace ilmoitti, että varovaisuuden vuoksi “Presidentti itse vaihtoi puhelinta ja puhelinnumeroa tiettyihin keskuksiin. “Tietty määrä turvallisuusprotokollia on mukautettu, etenkin tasavallan presidentin ympäristössä”, hallituksen edustaja Gabriel Attal sanoi selittäen, että tämä kokous oli “Sallittu pysähdyspaikka” käynnissä olevista tutkimuksista.

“Varoitus pysyy kunnossa”

Koska jos herra Macronin puhelin oli todellakin Pegasuksen mahdollisten kohteiden joukossa, valtion huippu jatkaa todentamistoimiaan selvittääkseen, onko tämä laite todellakin ollut “Tartunnan saanut”. Tällä hetkellä, “Tässä vaiheessa ei ole tullut varmuutta, joten varovaisuus on edelleen paikallaan”, varmistaa Elysee. Journalistinen tutkimus “Ei sano, onko mitään tietoja” poistettu “siitä, ja niin tämä on mitä katsotaan”, Herra Attal sanoi. Sillä välin, herra Macron “Seuraa tätä tiedostoa mahdollisimman tarkasti ja suhtautuu asiaan erittäin vakavasti”, korostaa ympärillään olevat.

Presidentti “ei koskaan välittänyt arkaluontoisia tietoja mahdollisesti vakoilevalla puhelimella”, vakuuttaa hallituksen edustaja Gabriel Attal

Marokon tiedustelupalvelut väittivät käyttäneensä israelilaisia ​​vakoiluohjelmia herra Macronin puhelimen hakkeroimiseksi, mutta johtaja sanoo haluavansa “Jatka järjestyksessä”, ennen kuin se mahdollisesti vihjaisi Rabatia julkisesti. “Meidän on jo katsottava, onko hänen puhelimensa saanut tartunnan, jos todellakin on yhteys Marokkoon, sitten tiedämme, jos oletamme tekevämme siitä diplomaattisen kriisin kohteeksi tämän maan kanssa. Emme ole vielä siellä ”, kertoo valtionpäämiehen läheinen ystävä Maailman. Marokko on puolestaan ​​luvannut tutkia “perusteettomat syytökset”, joiden mukaan se käytti israelilaisen NSO Group -yrityksen ohjelmistoa vakoilutarkoituksiin.

Sinulla on 46,78% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

http://www.4rouesmotrices.com/magpierss/scripts/magpie_slashbox.php?rss_url=http://feeds.feedburner.com/siteredhatbeautycom-GoogleNews

tämä linkki