August 2, 2021

Vladimir Petkovic lähestymässä, Jean-Louis Gasset lähdössä

Se on vain tuntien kysymys. Gérard Lopezista tulee perjantai-iltapäivällä Girondins de Bordeaux’n uusi omistaja. Tänä keskiviikkona espanjalaisen ja luxemburgilaisen liikemiehen joukkueet ottivat viimeisen tärkeän askeleen kohti klubin hankintaa Bordeaux’n kauppatuomioistuimessa, koska laivasto ja valkoinen oli asetettu jälkimmäisen suojaan irtautumisen jälkeen. King Street, amerikkalainen sijoitusrahasto.

Torstai-iltaan mennessä elimen olisi annettava DNCG: n tapaan myönteinen lausunto LOSC: n entisen presidentin ja omistajan elvytyssuunnitelmasta sen jälkeen, kun asiakirja-aineiston lähellä olevan henkilön mielestä sujui “erittäin hyvin”. Sitten suuret liikkeet voivat vihdoin alkaa Gérard Lopezille. Olkoon se kulissien takana tai kentällä. Lisäksi hän saapuu torstaina Bordeaux’ssa näiden joukkueiden kanssa. Päätös, toisin sanoen arvopapereiden siirto, tapahtuu torstailta illasta perjantai-iltapäivään Château du Haillanilta. Lehdistötilaisuus pidetään päivän lopussa. Scapular Clubin jäsenet, jotka kokoavat yhteen yli 250 paikallista yrittäjää ja joiden taloudellista osallistumista Girondinsin ostoon ei vielä tiedetä, osallistuvat myös tähän päivään.

Longuépée lähtee sekillä, Martin on edelleen hypoteesi

Sillä välin Frédéric Longuépée on jättänyt tehtävänsä Marine et Blancin toimitusjohtajana. Kuukausien konfliktin jälkeen Bordeaux’n suurimman kannattajien ryhmän Ultramarines kanssa, hän palauttaa esiliinansa torstaina keskipäivän puoliväliin suunnitellun hallituksen kokouksen aikana. Mutta entinen voimistelija ei jätä tyhjin käsin. Kuten paljasti 20 minuuttia muutama viikko sitten uusi johto allekirjoittaa hänelle sekin 500 000 euron erorahasta. Klubin on myös maksettava entisen toimitusjohtajan kaksi miljoonaa neuvontapalkkiota huhtikuun alusta lähtien. Hieno liuskekivi Girondinsille suurissa taloudellisissa vaikeuksissa. Tällä hetkellä muuta lähtöä ei ole suunniteltu, ja klubin uudelleenjärjestelysuunnitelman pitäisi saapua vasta syksyllä toiseen vaiheeseen. Gérard Lopez ei halua tulla lainkaan isoilla kavioillaan.

Girondinien presidentti Gérard Lopez ja tekninen johtaja Admar Lopes. – Panoraama

Joten organisaatiokaaviossa ei ole paljon muutoksia tällä hetkellä. Liikemies saapuu vain uuden teknisen johtajan, Admar Lopesin kanssa. Portugalilaiset asettavat laukkunsa myös Girondeen tänä torstaina. Toimitusjohtajan tehtäväksi Thomas Jacquemier, joka on tällä hetkellä virassa ja joka on viime viikkoina työskennellyt uuden omistajan tiimien kanssa, varmistaa aluksi siirtymävaiheen. Myöhemmin hänet voidaan korvata Stéphane Martinilla. Jos Girondinsin entisellä presidentillä ei ole tällä hetkellä uutisia, Gérard Lopezille on edelleen hypoteesi tarjota paikallista tukea hankkeelle. Stéphane Martin on myös erittäin suosittu Bordeaux’n kannattajien keskuudessa ja sen tiedetään olevan joustava ja osaava.

Ranskan teloittaja penkillä?

Toisen miehen pitäisi lähteä Girondinsista nopeasti sekillä. Tämä on Jean-Louis Gasset. Vaikka Gérard Lopez kunnioittaa valmentajaa ja miestä valtavasti ja hänen seurueensa toistavat koko ajan, että “tässä vaiheessa ei ole tehty mitään”, Marines et Blancin nykyinen kouluttaja jättää aluksen: “Se on hyvin hyvin epätodennäköistä, että hän pysyisi virassa ”edistyi viime viikonloppuna lähellä asiakirjaa 20 minuuttia. Kesäkuuhun 2022 asti tehdyn sopimuksen mukaan Laurent Blancin entisen avustajan pitäisi jättää sekki 1,1 miljoonaan euroon. Uuden johdon on lisättävä muutama tuhat euroa muulle henkilöstölle.

Jean-Louis Gasset jatkoi harjoittelua Girondinien kanssa. – Mehdi Fedouach / AFP

Kuka korvaa hänet? Tämä on tämän hetken iso kysymys. Kuten usein tällaisessa tilanteessa, huhut ja muut spekulaatiot ovat yleisiä. Mutta tietojen mukaan 20 minuuttia, Vladimir Petkovic on Lopez-Lopes-duon nähtävyyksissä. Nykyisen sveitsiläisen valmentajan nimi on kasan kärjessä, hieman yli Joao Sacramenton, José Mourinhon avustajan AS Romassa. David Guionin ja Lucien Favren esitykset ovat myös osa ilmoitettua luetteloa
Joukkue. ”Vlado” oli yksi Natin sankareista muutama viikko sitten voittaneen Euron kahdeksannentoista välierässä Ranskaa vastaan ​​(3-3, 5 välilehti 4). Tänään hänellä on valtava luokitus markkinoilla, kun hän on sijoittanut sveitsiläisen valinnan Euroopan jalkapalloshakkilaudalle vuodesta 2014. Hänen, Sveitsin, kanssa se on kolme peräkkäistä karsintaa suurille turnauksille, osallistuminen vuoden 2019 Kansakuntien liigan viimeiseen neljänteen ja keskimäärin 1,81 pistettä peliä kohden. Kukaan ei ole pärjännyt paremmin ennen häntä.

57-vuotiaalla bosnialaisella, kansalaisuuteen perustetulla sveitsiläisellä on myös se etu, että hän puhuu kahdeksaa kieltä, mukaan lukien ranskaa (kroatia, bosnia, englanti, espanja, saksa, venäjä ja italia). Gérard Lopez puhuu vain seitsemästä. Tässä tiedostossa on edelleen yksi vaikeus, ja se on huomattava. Vladimir Petkovicilla on sopimus sveitsiläisen valinnan kanssa vuoden 2021 loppuun asti (automaattinen jatkaminen vuoteen 2022 asti. ” Hänen täytyi saada Nati MM-kisoihin). Siksi hänen on löydettävä johtajiensa kanssa sopimus ennen kaikkea muuta, jos hän todella haluaa liittyä Girondineihin. Keskustelut ovat käynnissä kaikkien osapuolten välillä.

http://www.viaspace.com/includes/magpierss-0.72/scripts/magpie_debug.php?url=https://funnynews.xyz/feedvierailla tällä sivulla