August 2, 2021

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

Xiaomilla on tuoteluettelossaan joitain tuotteita äänialalla, ja Redmi Buds -kuulokkeet ovat suosituimpia käyttäjille tarjottavalla luotettavuudella ja äänenlaadulla. Äskettäin linja sai merkittävän päivityksen Xiaomi Redmi Buds 3 Prolla.

Uudet nappikuulokkeet tarjoavat aktiivisen melunvaimennuksen, nopean ja langattoman latauksen, niillä on älykäs yhteys erilaisiin laitteisiin ja vielä enemmän erikoisominaisuuksia, jotka ovat saatavana 45 eurolla.

Xiaomi esitteli tänään uuden Redmi Buds 3 Pronsa maailmalle. Korvanapit säilyttävät mallin, joka tunnetaan jo aiemmista malleista, ja ne löytyvät mustasta ja hopeasta.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

Ne tarjoavat aktiivisen melunvaimennuksen (ANC) kolmella säätötasolla ja mahdollistavat jopa 35 dB: n eliminoinnin. Se saavutetaan palaute- ja eteenpäin suuntautuvien mikrofonien avulla. Lisäksi säätö voidaan tehdä älykkäästi ja mukauttaa siihen, mitä käyttäjä kuluttaa laitteessa, jossa sisältöä toistetaan.

Jotta sinun ei tarvitse poistaa kuulokkeita, jotta voit keskustella tai kuulla ulkoisen äänen selkeästi, tähän on olemassa myös tiloja, joita voidaan säätää kosketuksella tai sovelluksella.

Toinen etu on, että niillä on kahden laitteen älykäs yhteys, eli sen avulla voit vaihtaa laitteiden välillä, joissa on eri käyttöjärjestelmät, helposti.

Latauksen suhteen voimme luottaa nopeaan lataamiseen, ja 10 minuutissa käyttäjä voi käyttää 3 tuntia käyttöä. Laatikko mahdollistaa langattoman latauksen. Itsenäisyyden osalta kuulokkeet sallivat kuuden tunnin käytön, ja laatikon kanssa se voi kestää jopa 28 tuntia.

Tarkempaa äänentoistoa varten on 9 mm värähtelykaavio. Ne ovat vedenkestäviä (IPX4), niissä on korvatunnistin, useita sovittimia ja jopa oma sovellus.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro -korvanappeja on saatavana lopulliseen hintaan, sisältäen postikulut ja arvonlisäveron, 44,96 € käyttämällä tuotesivulla olevaa alennuskuponkia.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

hakemisto