August 1, 2021

5 pistettä ymmärtääksesi uuden ilmaisen tarjouksen

Meillä oli tilaisuus tavata ilmaiset joukkueet ja oppia Oqee-sovelluksesta Apple TV 4K: ssa. Jos olet kiinnostunut tästä tarjouksesta, tämä on tiedosto, joka sinun on ehdottomasti luettava.

Meillä oli tilaisuus tavata ilmaiset joukkueet ja löytää Oqee-sovelluksen uusi käyttöliittymä, joka varustaa Apple TV 4K: n. Meillä oli paljon kysymyksiä ja se on hyvä, saimme monia vastauksia uuteen tarjoukseen, joka antaa mahdollisuuden ostaa Apple TV 4K puoleen hintaan.

Mikä on ilmainen tarjous Apple TV 4K: lla?

Aiemmin tällä viikolla Free ilmoitti Apple TV 4K: n saapumisesta tarjontaansa. Konkreettisesti voit ostaa Apple TV 4K: n 48 kuukauden tilauksella hintaan 2 euroa / kk tai yhteensä 96 euroa. Voit myös maksaa summan kokonaisuudessaan alusta alkaen. Laske myös 10 euroa enemmän toimituskuluja.

Tämä tarjous on tällä hetkellä, vain uusille tilaajille Freebox Delta (39,99 euroa / kk) ja Pop (29,99 euroa / kk) -tarjouksiin. Nykyisille tilaajille voit tilata jopa Freebox Mini 4K: n.

Kuten näet, tämä on taloudellisesti edullinen tarjous, Apple TV 4K 2021 myydään alun perin 200 eurolla, mutta se sitoo sinut olemaan ilmaisen kanssa useita vuosia. Huomaa kuitenkin, että 48 kuukauden tilauksen jälkeen Apple TV 4K on sinun. Tämä ei ole vuokra, vaan osto.

Apple TV 4K: n saapuminen Free-operaattorin luetteloon on mukana sovelluksen siirtäminen Oqee jonka löysimme alun perin vain Freebox Popista. Tämä sovellus tarjoaa pääsyn melkein kaikkiin Freebox-pakettisi kanaviin, joissa on monia toimintoja, jotka on kuvattu artikkelissa hieman syvemmälle.

Onko tämä normaali 4K Apple TV?

Teknisesti tämä on sama vuoden 2021 Apple TV 4K, jonka voit ostaa Apple Storesta muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Itse asiassa tämä Apple TV 4K käyttää tvOS: ää Oqee de Free -sovelluksen kanssa, joka on esiasennettu. Sinun ei tarvitse hakea App Storesta Free-sovellusta sen lataamiseksi.

Apple TV 4K Freebox Pop -soittimen rinnalla.  Yksi on tvOS: ssa, toinen Android TV: ssä.

Apple TV 4K Freebox Pop -soittimen rinnalla. Yksi on tvOS: ssa, toinen Android TV: ssä.

Toisaalta emme löydä Applen kaukosäädintä, mutta erityinen kauko-ohjain, jonka Apple ja Free ovat kehittäneet yhdessä. Jälkimmäisellä on joitain etuja alkuperäiseen kaukosäätimeen verrattuna.

Ilmainen kaukosäädin Apple TV 4K: lla korvaa alkuperäisen kaukosäätimen (jota ei siksi toimiteta)

Ilmainen kaukosäädin Apple TV 4K: lla korvaa alkuperäisen kaukosäätimen (jota ei siksi toimiteta)

Ensinnäkin siinä on painike, jonka avulla voit käynnistää Oqee: n, sinun on painettava “Opas”. Toisaalta sillä on Bluetoothin lisäksi myös infrapunalähetin, joka ohjaa televisiota tai kotiteatteria etänä. Lopulta se tarjoaa erilaista ergonomiaa, mutta tarjoaa silti pääsyn Sirin avustajaan painamalla mikrofonipainiketta. Kuten näette, siinä on myös helpommat suuntanäppäimet valikoissa liikkumiseen.

Miltä Oqee by Free -sovellus näyttää?

Apple TV 4K Free -ohjelman idea on korvata Freebox-soittimesi tai saada toinen laatikko huoneen varustamiseksi, toimisto tai olohuone. Tämä Oqee-sovellus ottaa siksi käyttöön Popia varustavan Android TV -sovelluksen toiminnot ja palvelut muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Kuten näette, Free-tiimi on ottanut haltuunsa tvOS-sovellusten graafiset elementit ja ergonomian. Jos olet tottunut käyttämään Apple TV: tä, et tule hämmentymään.

Ylävalikosta löytyy useita merkintöjä. ” Sinulle »Onko näyttö suosituksista, jotka rikastuvat sovellusta käytettäessä. Koska Oqee tarjoaa profiilijärjestelmän, voit luoda profiilin perheenjäsentä kohden saadaksesi henkilökohtaisia ​​suosituksia. ” Uusinta »Alla on TV-toiminto, joka antaa pääsyn lähetettyihin sarjoihin, raportteihin ja ohjelmiin, se on VOD.

« Opas », Jonka löydät yllä, on TV-ohjelmien opas, jolla on yleiskatsaus kunkin kanavan aikatauluihin. ” Ketjut »Voit löytää kaikki kanavat suorana. Lopuksi ” Nauhoitukset »Antaa pääsyn kaikkiin tallentamiisi Free-pilveen tallennettuihin ohjelmiin.

Free on alkanut integroida tvOS: n natiivitoiminnot. Joten löydät suosituksia tvOS: n aloitusnäytöltä, vaihtoehdon jatkaa videon toistamista, ja meillä oli myös mahdollisuus tehdä tutkimusta Sirin avulla. Voit etsiä tiettyä ohjelmaa tai käynnistää kanavan suoraan kysymällä Applen avustajalta. Myös pyynnöt toteutetaan nopeasti, ja olimme yllättyneitä TV-kanavien erittäin nopeasta latausaikasta.

Lopuksi meillä oli mahdollisuus kokeilla useita toimintoja, jotka yleensä löytyvät nykyaikaisista televisiolaatikoista, on toimintoja, kuten aloitus, tallennus, live-ohjaus tai jopa toiston jatkaminen. . Jos aloitat katselun iPhonessa Oqee-sovelluksella, voit jatkaa Apple TV: stä mistä jäit. Kokemus on hyvin lähellä sitä, mitä meillä voi olla esimerkiksi Netflixissä.

Mikä televisiokanavien lähetysten laatu?

Free on vakuuttanut meille tarjoavansa parhaan mahdollisen laadun, jonka heidän kumppaninsa sallivat. Jotkin televisiokanavat lähetetään siis HD-tarkkuudella, mutta voit myös saada 4K-suoratoistoja. TF1 4K mahdollisti esimerkiksi Euro 2020 -otteluiden katselemisen 4K-tarkkuudella. Järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan sinulle mahdollisimman korkealaatuista laatua, joka sopeutuu kuitenkin internetyhteytesi laatuun.

Mitä rajoituksia?

Tällä Apple TV: n Oqee-sovelluksella on joitain suhteita. Ensinnäkin, et löydä Free Ligue 1 Uber Eats -tarjousta, jonka avulla voit seurata jalkapallo-otteluja parhaiden hetkien läpi.

Lisäksi kanavakanavia ei ole Apple TV: n Oqee-sovelluksessa, vaikka olisit tilannut. Sinun on käytävä läpi MyCanal-sovellus. VOD-tarjous ei ole vielä saatavilla, mutta Free työskentelee sen integroimiseksi. Lopuksi sinun on oltava ilmainen verkko käyttääksesi tätä erityistä tvOS-sovellusta.

Huomaa, että ilmaisen ja Applen välinen sopimus antaa sinun tilata Oqee-sovelluksesta Pack Ciné + – ja Ciné + Total -tarjoukset ilman Apple TV: n sisäistä ostamista. Laskutus tehdään Freebox-laskustasi.

Käytimme tilaisuutta keskustellaksemme Oqee-sovelluksesta Androidille, iPhonelle ja iPadille Free-tiimin kanssa. Viimeksi mainittu on ollut saatavana äskettäin, se mahdollistaa pääsyn kanaviin älypuhelimestasi tai tablet-laitteestasi, käyttämättä välttämättä ilmaista verkkoa. Sinun on kuitenkin oltava Freebox Delta- tai Pop-tilaaja.

Valitettavasti, AirPlay-toiminto ei ole vielä käytettävissä, mutta Free aikoo ottaa sen käyttöön lähiviikkoina. Lisäksi Oqee toimii kaikkialla Euroopan unionissa. Huomaa, että Applen ekosysteemin ja erityisesti TV-palveluntarjoajien iOS-asetusten ansiosta sinut kirjataan sisään automaattisesti kaikkiin Apple-laitteisiisi.

Onko se kiinnostavaa?

Kyllä, tämä selittää, miksi sinun on odotettava muutama kuukausi saatuasi Apple TV 4K: n ilmaiseen käyttöliittymään, kun tarjous on ollut käytettävissä vain muutaman päivän.

Maksat Apple TV 4K: sta alennettuun hintaan, puolet alkuperäisestä hinnasta. Oqee-sovelluksen integrointi tekee siitä mahdollisen vaihtoehdon Freebox-soittimelle, mikä saattaa kiinnostaa Applen ekosysteemin harrastajia. Free teki paljon integraatiotyötä, yllättyimme käyttöliittymän laadusta, nopeudesta ja toiminnoista.

selaa tätä