June 24, 2021

Jair Bolsonaron liikkeelle paneva voima pyöräilijöille

Olimme tunteneet hänet jalkaisin, hevosella, helikopterilla, Jet-Ski: llä ja veneellä. Nyt tässä on Jair Bolsonaro moottoripyörällä. Brasilian presidentti moninkertaistaa mielenosoitukset polkupyörän takana, nahkatakki olkapäillä ja ottaa johtoaseman Brasilian Rio de Janeiron ja 12. kesäkuuta São Paulon läpi vaikuttavien kulkueiden kautta, jotka tuovat yhteen tuhansia pyöräilijöitä.

”23. toukokuuta Riossa olimme melkein 60 000! “, toivottaa Waldir Ferrazin, valtionpäämiehen vanhan ystävän, intohimoisen pyöräilijän ja mainitun järjestäjän tervetulleeksi moottoripyörä (“Moottoripyörän esittely”). Harmi, jos nämä luvut ovat kuusi-seitsemän kertaa korkeammat kuin kaupungintalon arvioiden.


Pyöräilijöiden pylväs, kääritty lippuihin auriverde, mutkitteleva 33 kilometriä “upean kaupungin” rantoja pitkin, oli jotain vaikuttavaa. ”Mitään tätä ei ole liioiteltu: Bolsonaro on todellinen moottoripyöräilijä! “, jatkaa presidentin entinen avustaja. Armeijan entinen kapteeni ”Oli jo yksi sotilasakatemiassa. Ja hän jatkoi tullessaan politiikkaan. Kun hän oli kansanedustaja, me kampanjoimme jakamalla esitteitä moottoripyörille. Se mahdollisti ruuhkien välttämisen! “, muistaa Waldir Ferraz, hieman tunteita.

Huonosti istuva kypärä

Ainakin “moottoripyörätiedostossa” kukaan ei kyseenalaista presidentin vilpittömyyttä. Bolsonaro suosittelee tällä alueella keskitason, käytännöllisiä ja maastoajoneuvoja. Aiemmin sitä on nähty ratsastavan keskikokoisella BMW G 650 GS: llä tai suositulla Honda CG: llä (Brasilian myydyin malli). Hänen viimeisin hankintansa, joka ostettiin kameroiden edestä vuoden 2019 lopussa, oli Honda NC 750X: sininen crossover, “Jännitystä tyylillä”, 38 000 reaalilla (vastaa 6000 euroa), mutta jonka presidentti sanoo saaneensa 10 prosentin “alennuksen”.

Jair Bolsonaro on julkisten tapahtumien lisäksi myös “mototerapian” fani. “Hän haluaa paeta moottoripyörällä yksin, rentoutua”, kommentoi Waldir Ferraz. Kaikki vartijoiden valitettavaksi, jotka yrittävät kaikin keinoin estää sen. Sotasta kyllästynyt valtionpäämies joutuu usein pelkäämään kierrosta yksin moottorinsa ohjaustangolla Alvoradan presidentin residenssin lyhyellä 2 km: n radalla Brasiliassa. Suurin sallittu nopeus: 20 km / h. Pyöräilijän painajainen.

Sinulla on 58,16% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.lisää vinkkejä täältä