June 22, 2021

“Kumppanini kieltäytyy esipelistä, mitä tehdä? “

SOS MAÏA

Teoriassa seksuaalisuus ei ole enää tabu. Käytännössä on kysymyksiä, joita emme uskalla esittää kenellekään … Joka tapauksessa kuka tahansa, joka voi tuomita meidät (kumppanit, ystävät) tai tunnistaa meidät (lääkärit, kutistuu). Jotkut tunnustukset ovat nimettömiä pulloja meressä, jotka ovat melkein yksityisiä päiväkirjoja. Jotkut kysymykset puolestaan ​​saattavat koskettaa miljoonia ihmisiä ja hyötyisivät siitä, että niistä keskustellaan yhdessä. ”La Matinale” -kolumnisti Maïa Mazaurette (joka ei ole sukupuoliterapeutti, muistakaamme!) On vuosien ajan saanut satoja viestejä. Hän vastaa nyt kerran kuukaudessa osana sunnuntai-sarakettaan sananlaskuisella hyvällä huumorillaan – ja hyvin henkilökohtaisella pakkomielteellään monien tilastojen kanssa.

Ajatus, jonka kumppanini masturboi, kun en ole lähellä, häiritsee minua paljon, mitä minun pitäisi tehdä?

Jotkut parit jakavat itsetyydytyksensä, toiset mieluummin jakavat osastot. Molemmilla kaavoilla on etunsa. Kukaan ei pyydä meitä valitsemaan puolta: läpinäkyvyyden ja salaisen puutarhan tilat voivat olla täydellisesti rinnakkain… edellyttäen, että kumppanimme välttävät liiallista tunkeutumista. Mikä tuo meidät tapauksellesi, rakas lukija.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Jaettu, ohjattu, ylitetty: itsetyydytys ei ole vain yksinäinen ilo

Sähköpostissasi ilmoitat, ettet ajattele itsetyydytyksen hylkäämistä: Koska ilo itsessään ei aiheuta sinulle ongelmia, haitat johtuvat välttämättä nautinnosta. ilman sinua. Tässä kohtaamme kolme mahdollisuutta: mikä on sietämätöntä sinulle, se on joko kumppanisi itsemääräämisoikeus, tai poissaolosi sinänsä tai eksogeenisen elementin läsnäolo (ajatukset, jotka kulkevat kumppanisi mielen läpi, eleet, seksilelut tai fantastiset tuet, joita hän käyttää).

Näetkö horisontissa kohoavan diagnoosiarssenin? Bingo! Tahto hallita ja hallita, puolison infantilisointi, hylkäämisen pelko, kateus ilman esinettä … Kaikki tämä on erittäin viehättävää (kun ihminen on masokisti). Mutta liiallinen psykiatriisi saisi meidät unohtamaan kysymyksesi, joka on kaiken kaikkiaan hyvin käytännöllinen: mitä tehdä? No, voimme tuntea häiriötä antamatta sen hallita olemassaoloa emmekä rakkaitamme olemassaoloa. Voimme olla rohkeempia kuin tunteemme. Hyvä lukija, anna kumppanisi masturboida. Vain. Niin paljon kuin hän haluaa, niin kuin haluaa, kuulemalla häntä innostavia sivustoja turvautumalla fantasioihin, jotka saavat hänet tulemaan. Tämä ei ole ainoa kohtuullinen ratkaisu, vaan myös paras – hänelle ja sinulle. Jos et pääse eroon ahdistuksistasi, kohtaamaan ne. Ja älä anna heille mitään.

Sinulla on 66,74% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

napsauttamalla lue tämä