June 22, 2021

nuoria suunnittelijoita pandemian myllerryksessä

« Heti kun yleinen vangitseminen ilmoitettiin maaliskuussa 2020, se oli katastrofi. Kaikki tilauksemme on peruutettu, kaikki yhteistyöprojektimme ovat kaatuneet, kertoo tunteella Benjamin Benmoyal. Tähän mennessä tehdyn työn tuhoaminen kesti vain kolme päivää. Suunnittelija, joka valmistui Lontoon Central Saint Martinsista, oli juuri esittänyt ensimmäisen mallinsa Pariisin muotiviikolla. Hänen kierrätetyistä VHS-nauhoista tehdyt magneettinauhoista suunnitellut vaatteet olivat sitten herättäneet pääkaupungin ostajien huomion viruksen leviämisestä huolimatta: myynti oli sujunut toivottua paremmin. Suurempi oli pettymys.

”Kotona kaikki leikkasivat kangaspaloja, vanhempani, entiset kollegani, kaikki osallistuivat! »Meryll Rogge.

« En ole pahoillani, mutta kysyin kuitenkin itseltäni: olisinko lykännyt käynnistämistäni, jos minulla olisi ollut valinnanvaraa? Vuotta myöhemmin sanon itselleni, että se on ehkä huono asia hyväksi, uskomatta jumalalliseen hyvyyteen. Ripustin, jatkoin uusien kokoelmien kehittämistä. Ja mitä sitten olisin tehnyt muuten? Muotialan yritykset eivät palkkaa juuri nyt… », Jatkuu se, joka ei heittänyt pyyhettä vaikeuksista huolimatta.

Siitä lähtien se on esittänyt kaksi uutta kokoelmaa, käynnistänyt online-myyntisivuston ja integroinut virallisen Pariisin muotiviikon kalenterin. « Usean tuotemerkin vähittäiskauppiaiden verkosto on halvaantunut vuoteen 2022 saakka. Tavaratalot ovat olleet suljettuina pitkään ja ilman ulkomaisia ​​turisteja myynti pysyy puolimastossa. Minun piti toipua eri tavoin luomalla verkkokauppani, vaikka se olisikin ehdoton päänsärky logistiikan kannalta ”, hän täsmentää.

Hän ei ole ainoa, joka on onnistunut kastamaan tulipalon ennen pandemian raivoja: belgialainen Meryll Rogge, ranskalainen Victor Weinsanto ja amerikkalainen Colin LoCascio pysäytettiin myös kuolleina. heidän kappaleillaan. ”Viisitoista päivää ensimmäisen paraatini jälkeen meidät kaikki suljettiin koteihimme. Tarpeeksi tuoda minut takaisin maan päälle! Olin peloissani, en voinut kuvitella loput ”, sanoo Victor Weinsanto. Nykyään 27-vuotias suunnittelija näkee asiat rauhallisemmin.

Benjamin Benmoyal, Pariisissa, vuonna 2018.

Sen muotoilu, puolivälissä kabareiden ja retrofuturismin välillä, uudelleen tarkastelluilla korseteilla ja venytysyhdistelmillä, jotka on täynnä psykedeelisiä kuvioita, kiinnitti Dover Street Market -konseptikaupan toimitusjohtajan Adrian Joffen huomion, joka tarjosi hänelle ilmaisen paikan Pariisin näyttelytilassaan Syyskuu 2020. “Aion esitellä kokoelmani pienessä huoneistossa, joka kunnostettiin tilaisuutta varten, Adrianin ehdotus oli valtava lisäys ja se antoi minulle myös paljon uskottavuutta. Se on pyhä kukka, jonka hän antoi minulle! “, uskoo suunnittelijan, jota nyt ympäröivät hänen kumppaninsa ja hänen vanhempansa, johtamaan tuotemerkkiään, jota jaetaan 20 kaupassa ympäri maailmaa, erityisesti Dover Street Marketilla ja Nordstromilla.

Sinulla on 66,1% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

että sivusto