June 22, 2021

Pierre Cardinista Kim Kardashianiin jooga-asu hyvässä asennossa

Kun keksittiin Nylon vuonna 1935, sitten elastaani vuonna 1958, tiukka istuva vaate heilahti toiseen ulottuvuuteen, viitaten tyttöjen ihmisiin kenkiin ja menneiden (viiden) vuosisadan naisiin korsettiensa piinaan. . Joten päätti modernisuus. Barbaariset lisävarusteet, jotka eilen muokkaivat ruumiin vangitsemalla sen, osittain sisäistetään. Laihdutusruokavaliot – yhtiö Weight Watchers perustettiin vuonna 1963 – ja urheiluharjoitukset yhdistävät sukkahousut ja vyöt, muuten stereotyyppisen naisen kehon muodostamiseksi.

Näin leggingsit näkyvät. Pierre Cardin sijoittaa sen kiertoradalle vuoden lopussa kuusikymmentäluvun. Hän palasi vuonna 1978, otettuna paremmin vastaan ​​kuin koskaan aikaisemmin: Kokeilevan vuoden lopussa Olivia Newton-John suostuu naamioimaan itsensä seksipommiksi John Travoltan öljyiselle banaanille. Blondie kaataa yökerhojen sydämet ja Superman kääntää nuolen. aika rakkaudelle.

Véronique ja Davina vetivät tanssivaatekaapista ja malliksi Jane Fondan pomppivista ohjelmista ranskalaisia ​​naisia ​​aerobiciin. Trikoot, sukkahousut, lämmittävät säärystimet, hikinauhat täyttävät laatikot. Cindy Lauper ja Madonna oppivat oppitunnin ja tarjoavat ensimmäisen synteesin enemmän “muotia” kuin urheilullista. Synteesi, joka kokee mukavan paluun 2000-luvulla rakastuneena hame- ja legginssipareihin.

Lue myös Kaarle VIII: sta sukupuoleen ja kaupunkiin, vauvat, joilla on täydet suitset

Kehon palvonta

Sekä supertähdet, teollisuuden kapteenit että eleganssituomarit, Beyoncé ja Kim Kardashian, muutamia mainitakseni, puolestaan ​​määrittelevät kauneuden kanonit uudelleen tietyn elämäntavan mukaisesti. Urheilusta on jälleen tulossa keskeinen hyve. Itseyrittäjyys, luottamus, tasapaino, nuoruus, henkisyys: ruumis on aivan uuden huomion keskipisteessä. Urheiluvaatteet rikkovat myyntiennätyksiä. Laihdutus ja hemmottelu näyttävät rinnakkain paremmin kuin koskaan. Ainakin sosiaalisessa mediassa.

Lue myös #yogapants tai zen-narsismi

Sitten suljetussa tilassa urheilu siirtyy huoneesta olohuoneeseen. 80% nais-, kunto-, jooga- ja pilates-seuraajia. Paljon vähemmän pehmeää kuin verryttelypohjan pohja, ja niin usein kuin mahdollista sen rintaliivit, «Joogahousut» on tullut “monipuolisempi”. Eräänlainen korkeavyötäröinen kaksinkertainen leggingsit, paksumpi, läpinäkymättömämpi, ompeluefekteillä, värillisillä tasoilla tai esoteerisilla kuvioilla, jotka muotoilevat joskus kehoa, se pukeutuu yksilöihin enemmän kuin koskaan revitty suorituskyvyn ja irti päästämisen välillä. – otettu.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Jooga 2000-luvun versio: rentoutumista, ylellisyyttä ja kauneutta
Kestävän metsätalouden viskoosihousut ja leggingsit, Alaïa, 800 ja 1 600 euroa.
Nailon-jersey-rintaliivit ja leggingsit, Kenzo Sport, 150 ja 170 euroa.
Airism-leggingsit, polyesteriä ja elastaania, Uniqlo, 24,90 €.
Kierrätetyt polyamidirintaliivit ja leggingsit, Cos, 35 ja 55 euroa.
Free To Be Serene -rintaliivit nailonista ja Everlux-korkeavyötäröiset pyöräilijät, nailonista ja lycrasta, Lulu Lemon, 68 ja 58 euroa.
Polyamidi- ja elastaani-rintaliivit ja leggingsit, Born Living Yoga, 24,90 € ja 39,90 €.

katso lisätietoja