June 22, 2021

kävele metsässä kokki Julien Sebbagin kanssa

Valkoiset marmorilaatat ovat kuumia. On tuskin keskipäivä, ja jo asiakkaat tungostavat Forestin aurinkovarjojen alle. Pariisin modernin taiteen museon (MAM) esplanadille sijoitettu kaupunkimetsä näyttää enemmän rantabasserilta, jossa asuvat miehet Sebagossa, pienet poolopaidat ja villapaita hartioilla sekä naiset, joilla on valkoiset mekot ja tiukka istuvuus . Tämän eläimistön keskellä, joka palaa mielellään takaisin kesähenkeen, kontrasti syntyy paikan kokin Julien Sebbagin boheemisesta siluetista. Hän purjehtii ulko- ja sisäkeittiöiden välillä, Excel-laskentataulukoiden ja tilauslomakkeiden välillä hänen lahjakkuutensa vuoksi.

Terassi täyttyi nopeasti. On sanottava, että tämä Välimeren keittiön ihme on jo kauan myöhässä. Syyskuussa avattu Tortuga, joka oli omistettu meren antimille, Galeries Lafayetten katoilla, Metsän oli tarkoitus olla maanpäällinen versio keittiöstä, jonka innoittivat ennen kaikkea luonnon elementit. Avaaminen oli tarkoitus lokakuussa 2020, ja kaiken piti olla syksyllä. Mutta nykyinen kausi on valikossa meneillään tuoreuden halukkaiden syöjien iloksi. Puun kuorikorttien jäljitelmistä huolimatta tiheä metsä on kaukana: rosépulloja ei ole kauan tulossa, kuten mojitos ja bellinis. On kello 12.30 tarjoilija Alexandre esittelee itsensä: “Soita minulle Alexiksi tai Alexandreksi, jos on ongelma. ”

Järjetön valtameren ja aluskasvien avioliitto

Levyt luovat värikkään hubbubin nopeasti tunkeutuneelle pöydälle. Oikeaa tilausta ei ole, koska kaikki tilatut astiat ovat kylmiä. On mahdotonta maistaa kebabia, mutta lupaava tällaisessa kuumuudessa. Sitten lusikat syöksyvät mehukkaisiin herneisiin ja al denteen, jotka rullaavat marmoreina myös vihreän parsapalojen ympärille, myös rapeaksi. Mintunlehdet lisäävät klorofylliä tähän kevätastiaan.

Tamago-muna, herneet, parsa ja feta.

Tamagamunan (soijakastikkeessa marinoitu) keltuainen on hieman ylikypsää, mutta sen rakenne toistaa korianterissa ja kuminan siemenissä marinoitua fetaa. Jälkimmäinen on huomaamaton, naamioitu hallitseva seesami. Toisessa puukulhossa oscal-sienet, jotka on koristeltu mezcalilla, ottavat osoitteen syksyn luonteen. Raparperi-suolakurkkujen avulla ne väistyvät melankoliasta ja sulautuvat kikherneen vihannesten kiharoihin. Aurinko polttaa kasvoja: ”Alexander? Voisimmeko vaihtaa pöytiä? “

Varjossa meribassikarpaccio pettää hieman, mutta Saint-Jean-de-Luz-tonnikalatartra nostaa rimaa. Ilmoitettu kirsikoilla täynnä, siihen liittyy pieniä kuutioita keltaisia ​​kiivihedelmiä, joiden makeutta sovittaa vain kalojen arkuus. Lopuksi salottisipuli ja zaatar, joiden pitäisi maustaa tonnikalaa, jäävät huomaamatta merenelävien voiman edessä. Vain paahdetut hasselpähkinät näyttävät taistelun arvoisilta. Eloquent, he tislaavat maltaista makua, hullun valtameren ja aluskasvien avioliiton.

Myöhemmin piirakan raparperi-kylkiluut saavat sinut sylkemään. Jälkiruoka on kuitenkin makea, ja siihen liittyy raakoja ja voimakkaita gariguette mansikoita. Toinen vilkaisu Eiffel-tornille niin lähellä ja: “Alex? Lasku Kiitos. “

Osoite Metsä, 11, avenue du Président-Wilson, Pariisi 16e. Avoinna 7/7 klo 11.30–21 Puh. : 01-84-25-12-22.

Olennaiset Fona: parsa, herneet, marinoitu feta, tamago-muna.

Paras sijainti 109, josta on näkymät Eiffel-tornille.

L’addition Noin 60 euroa per henkilö.

Saat lisätietoja