June 22, 2021

Viimeiset ruskeaverikkötupakoitsijat – Fuzzy Skunk

Mene nenälläsi tuuleen haistamaan savukkeita suussasi. Tämä oli pääidea tässä perusteellisessa tupakkatutkimuksessa, jossa tutkittiin brunettitupakoitsijoita, Rouletabille-tyyliin vuonna Aika. Valitettavasti mikään ei mennyt suunnitellusti. Ensinnäkin tuulen tuulelle: FFP2-maskilla peitettynä hän ei haise paljon enemmän kuin sumuinen hengitys. Sitten savukkeesta suussa: tajuttomat, jotka edelleen uskaltavat grillata julkisessa tilassa, ovat harvinaisia. Ei enää menestystä palaamalla lähteeseen: Celticissä, rue de Belleville, Pariisissa, pomo siirtyy näyttämään tupakkatelineensä laajalla eleellä: “Brunetit, emme tee enää !, hän sanoo. Kukaan ei enää ostanut sitä meiltä, ​​joten lopetimme sen myynnin. Minulla oli vielä yksi asiakas, ja tilasin heidät hänelle, mutta kolme tai neljä vuotta sitten … [Vous aussi, vous avez cru deviner la fin de cette phrase ?] hän muutti naapurustoa. “

Mihin tupakoitsijat ovat kadonneet? Ovatko he kaikki muuttaneet naapurustoa? Jotkut keräilijät myyvät Leboncoinilla Gauloises- tai Gitanes-keräilijöitä: tuhkakupit, julisteet, vanhat siniset suorakaiteen muotoiset pakkaukset (korvattiin vuonna 2017 neutraaleilla vakiokokoisilla pakkauksilla, ilman valkoisia rullaa, mutta mustat keuhkot) … Mutta edulliset metsästäjät eivät ole tupakoitsijoita. Saju6153: “Olisi ollut suuri ilo vastata sinulle, mutta on kulunut kauan – yli kaksikymmentä vuotta – että lopetin tupakoinnin yön yli. Sitten myös savukekokoelmani pysähtyi. “ Mustalaispaketin haltija: ”Valitettavasti ei, en tupakoi. “

Savut, joiden nokka on poistettu

Kunnes tämä ihmeellinen tekstiviesti toiselta käytettyjen jälleenmyyjien verkosta vapaa-ajallaan: ”Valitettavasti – tai onneksi – en ole tupakoitsija. Annan sinulle ystävän yhteystiedot, joka on tupakoinut melkein 60 vuotta. “ Näin Jocelyne Hubert, 78, avaa ovensa asunnolleen klo 14e muutama tunti myöhemmin. Italialaistyylinen kahvinkeitin höyrystää, seinät ovat täynnä kirjoja, kahvikuppeihin ilmestyy ”Rhum Saint-Gilles”. Keittiössä Anna Karina puhaltaa savukkeensa savukkeen julisteeseen Elä elämääsi (Godard, 1962). Entinen opettaja, valkoiset hiukset, punaiset lasit, asettaa pöydälle tuhkakupin, avaimenperän ja vanhan paketin, kaikki allekirjoitettu Gitanes. Sinistä pakettia kuvaa jopa vesiväri. ”Äitini johti kahvilabaaria lähellä kasarmia Rennesissä, varuskuntakaupungissa. Sotilaille toimitettiin savukkeita, joukot. Ne, jotka eivät tupakoineet, myivät ne meille edulliseen hintaan, meille lapsille. Olin 15-vuotias, halusin tehdä saman kuin pojat, käyttää farkkuja ja polttaa brunetteja. Sitten olin jo ihastunut elokuvateatteriin, ja tuon ajan elokuvat tekivät savukkeesta viettelyn väitteen: katsokaa Lauren Bacallia … ” Ruskeaverikköisen tupakoitsijan elämä alkaa ranskalaisten henkisten ja taiteellisten hahmojen seurassa.

Sinulla on 71,63% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tarkista lähteeni