June 24, 2021

“Mustekalasta on melkein tullut popkulttuurin symboli”

Työskenneltyään Nolife-kanavalla tämä videopelifani mukautti Quebecin ”Les Recettes pompettes” -esityksen YouTubeen. Hän esittelee “Crac-crac” -tutkimuksen, joka on seksuaalisuuden tutkiminen, jonka Canal + lähettää.

Mistä lempinimesi tulee, Monsieur Poulpe?

Nämä ovat ystäviä, jotka kutsuivat minua yliopistossa. Tein jo videoita, sarjakuvia, kirjoitin kappaleita, soitin, yhtäkkiä minulla oli rönsyilevä taiteellinen toiminta, ja samalla näytin fyysisesti aina hyvin nilviäiseltä.

Lue myös Monsieur Poulpen innostava menestys

Onko sinulla muita lempinimiä?

Sukulaiset kutsuvat minua joskus “Poulpy” tai “Poulpon”. Se on hellä. Jotta se olisi konkreettista, minulla on myös vatsassani tatuoitu mukava vaaleanpunainen mustekala. Mutta voit olla varma, että tämän takana ei ole persoonallista persoonallista tarinaa.

Etkö koskaan tunne kilpaillessasi eläinten maskotin kanssa?

Ei, mutta kun Les Recette -pompetit -esitys alkoi, minulla oli paljon lehdistöä ja olin valtaistuin eläimeltä Google Images -sivustolla. Kun kirjoitit “mustekala”, ilmestyin ensimmäisenä. Se kesti kuukauden, mutta se oli silti loistava voitto.

Kuinka analysoit nykyistä mustekalan villitystä?

Eläin on graafisesti erittäin mielenkiintoinen kaikilla käsivarret. Juuri tämä visuaalinen puoli kuin älykkyys houkuttelee luovia, nörttejä. Yhtäkkiä sitä löytyy monista eri tyylilajeista, sarjakuvista lapsille, kauhuista. Elokuvan suuri huono Pirates of the Caribbean on mustekala pää. Pelin pienet hyökkääjät Avaruuden hyökkääjät näyttävät myös huonosti tehdyiltä mustekaloilta. Siitä on melkein tullut popkulttuurin symboli, kuten Darth Vaderin kypärä. Nyt suuntaus on söpö ja makea mustekala. Mutta ehkä hän on taas ilkeä hetken kuluttua.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Kuinka mustekala valloitti ihmiskunnan

Väitätkö mustekalan ominaisuuksia?

Ben, sopeutuminen. Sormet, jotka työntyvät ulos. Muste, laitan mustetta kaikkialle työhöni, jos haluamme herättää keskustelua hieman.

Ja naamiointipuoli?

Joskus olen niin peitossa sohvalla katsomassa sarjoja tai elokuvia, että voin todellakin ottaa pienen värin; joka tapauksessa noudatan muotoa, se on varmaa. Luulen, että aiot puhua mustekala Paulista, joka teki ennusteita jalkapallo-otteluille?

Joo…

Pieni anekdootti: itse asiassa hän kuoli MM-kisoissa en tiedä mikä vuosi [2010], Olin Suuri lehti [sur Canal+]. Ja Antoine de Caunesilla oli tällaisia ​​kauheita ideoita, jotka luonnehtivat häntä, hän sanoi minulle: “Odota, mustekala Paul on kuollut, sinun täytyy vain korvata hänet ennusteita varten.” “ Löysin itseni Marne-la-Valléen akvaariosta. Olin puvussa, painoilla, 5 metrin syvyyden säiliön pohjalla ja tallensin paljon ennusteita.

Sinulla on jäljellä 39,72% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tarkistaa