June 24, 2021

Maddy Scheurer, santarina, joka puuttuu televisioihin

Kolme vainoa kolmelle jaksolle, joilla on “korkea medianäkyvyys” … Se on sininen aalto, joka on pyyhkäissyt televisiot viime viikkoina. Tsunami kaikentyyppisistä santarmista, jotka vuorotellen katsovat uutiskanavien mikrofoneja. Hämmästyttävän sarjalainsäädännön ansiosta, joka näki kolmen upean metsästysketjun kolmen viikon aikana (Cévennesissä, Nantesissa ja Dordognessa), sotilaat osoittivat taitotietoaan. viestinnän kannalta.

Suorat kommentit helikoptereiden ottamista kuvista tai alueelle saapuvien interventioyksiköiden lähettämisestä, GIGN-laitteiden, santarmien eliittiyksikön tekninen analyysi, yksityiskohdat tutkinta- ja neuvottelutavoista … Sandarmit osaavat tehdä kaiken ja kehittää “brändistrategiaansa” ennennäkemättömällä sovelluksella. Ja joitain taka-ajatuksia.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Kaksinkertainen murha Cévennesissä: paluu pitkään metsästykseen

Kansallisen santarmin edustajana everstiluutnantti Maddy Scheurer, 43, on toimielimen kasvot. Hän taistelee kahden kannettavan välillä, ettei hän ota silmiään. Tämä kolmen lapsen äiti koki kriisit hymyillen ensimmäisistä aamutunneista klo 6.00 yön viimeisiin sarjoihin. “En sanoisi, että se on vaikeaa. Olen valokeilassa, kun toverini ovat tekemisissä tuntikausia pellolla ”, hän relativisoituu.

Kaksikymmentä vuotta kentällä

Viime kuukausina hän on tässä tilanteessa kokenut traagisia hetkiä. ”Kun menetimme kolme toveria, 22. joulukuuta, keskellä yötä [abattus par un forcené à Saint-Just, dans le Puy-de-Dôme], Olin klo 7 tasangolla. “ Huolimatta Maddy Scheurer ei koskaan laajene eikä jätä laitoksen merkitsemää polkua. Hän näyttää hyvältä “Kiehua” kun puhelimen keskellä lähetystä värisee ja näyttää a “Saimme hänet kiinni”, se ei koskaan anna kauhaa ilman hallinto- ja oikeusviranomaisten hyväksyntää. Se on sääntö.

“300 santarmia, 5 helikopteria, 2 GIGN-antennia pidättämään yli 4 km pituinen kaveri … Ottaakseni lähiöt takaisin, pelkään, että olemme oikeudenmukaisia ​​…”, twiitti poliisin.

Tiedotusvälineiden ampumisten aikana tämä Brestin parakissa kasvanut pikkuvirkamiehen tytär ei ole koskaan yksin mukana ja työskentelee läheisessä yhteistyössä asevoimien tiedotus- ja suhdetoimintayksikön Sirpan kanssa. . “Lehdistövirkailija saapuu 500 puhelua toimittajilta kaltaiseksi päiväksi, jonka tunnemme, kuten tiedämme,” käsittelee 300 WhatsApp-viestiä muistuttaa kenraali Laurent Bitouzet, joka on luotsannut Sirpa-santarmia kolme vuotta.

Sinulla on 63,9% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

sisältö