June 22, 2021

“Otin ahdistusta estäviä lääkkeitä vuosia”

Lähestyäksemme tätä aperitiiveja parhaissa olosuhteissa olimme kuvitelleet erityisen valmisteen. Jalkatyö (hyppynaru). Auditoriaaliset vyöhyketerapiaistunnot (perustuu kielen kiertyminen räppärityyli). Perustekijöiden tarkistaminen (“ratkaiseva hetki”, Henri Cartier-Bressonin mukaan). Ja sitten viime hetkellä, ei. Tunsimme, että se olisi hyödytöntä. Se olisi joka tapauksessa hukkua. Se ei puuttunut. Tuskin istuu Beurre Noisettessa, ravintolassa 15e Pariisin kaupunginosassa, jonne hän tulee naapurina, Yoann Riou on miehittänyt tilan, kun hän miehittää pienen näytön: työntämällä seiniä, työntämällä sanoja, kääntämällä ääntä. Vilpittömästi liiallinen. Liian vilpitön.

Hän on maailman audiovisuaalisen maiseman mielenkiintoisimpien kohteiden sankari: jalkapallo-ottelun suora lähetys ilman muita kuvia kuin kommentaattoreiden kuvat. Italialainen käsite (1970). Ranskalainen sopeutuminen (L’Equipe TV, 2016). Ei aivan uusi. Mutta kaikki hulluja. Ainesosat: riemu, liioittelu, ylellisyys. Tämä ei vapauta tarkkuutta. Räätälöity Yoann Riou’lle, monipuolinen mieli pyöreässä rungossa, maastoajoneuvotoimittaja (urheilu), tunnettu tarttuvasta innostuksestaan, riippuvuudestaan ​​superlatiiveihin, CSS-naurusta ja noista ruusukkoihin kuuluvista pienistä iloista.

Baletti kärki

Tässä on kaveri, joka ei pelkää mitään. Virhe. ”Olen tuskallisen ujo. Pitkään stressi kulutti minua. Bac-päivänä heitin kymmenen kertaa matkalla tutkimuskeskukseen. Olen ottanut ahdistusta estäviä lääkkeitä vuosia. Muuten en voinut lähteä talostani. ” Eräänä aamuna pallo on poissa. ”Se oli vuonna 2012. Älä kysy miksi. ” Pyysimme joka tapauksessa. ” En tiedä. “ Siitä lähtien hän on sallinut itselleen upeita asioita. Kuten ylistys hänen kotimaastaan ​​Bretagnesta tulevien omenamehun ansioista ennen nielemistä litraa tai soittaminen tanssija Marie-Claude Pietragallalle lainaan hänelle pari pistettä nastoitettujen kenkien sarakkeelle.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Aperitiivi Eric Di Mecon kanssa: “Kun tein alueita, Fabien Barthez lähti huoneesta”

Sarjassa hänen puolellaan Candice Rolland tai Raphaël Sebaoun yrittävät pysyä kurssilla. Hän on sekaisin. Olisiko tässä 40-vuotiaassa pölyssä Bernard Moitessier, Loguivy-de-la-Merin (Côtes-d’Armor) kalastajan poika? Kuuluisa navigaattori oli luopunut voitosta ensimmäisessä ympäri maailmaa suuntautuvassa, jatkuvassa kilpailussa kymmenen kuukauden kiertotienä Intian valtamerellä. Yoann Riou harjoittaa impulsiivista sulua. ”Karkaaminen kiehtoo minua. Nuorena sanoin äidilleni: “Aion liittyä Tom Sawyeriin Yhdysvaltoihin.” ” Viime kädessä hän johtaa veneensä samalla kun johtaa kommenttinsa: tunteisiin.

Sinulla on 65,21% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

käy tällä sivustolla