August 2, 2021

Zenlove, sovellus rauhan palauttamiseksi suhteellesi

Onko suhteessasi kaasussa vettä? ”Rakkaus ei ole vain tunne, se on myös taidetta. Ja kuten kaikki taiteet, inspiraatio ei riitä, se vie myös paljon työtä ”, kirjoittaa brasilialainen kirjailija Paolo Coelho. Työ ja silmät niittivät älypuhelimellasi huonekalujen säästämiseksi?

> Edut

– Kun molemmat kumppanit ovat ladanneet sovelluksen, heillä on pääsy terapeuttien ja psykologien tuella kehitettyihin ohjattuihin ohjelmiin vahvistamaan duonsa emotionaalisia ja suhteellisia perusteita: luottamussidoksia, muiden arvostuksen ilmaisua, yhteinen visio, viestintä ja konfliktien hallinta, seksuaalisuus tai jopa jokapäiväinen elämä. Sovellus tarjoaa myös neuvoja vaikeiden vaiheiden selviytymisestä: epäilyt, uskottomuus, kaukosuhteet … Mikään ei unohda helpottaa viestintää, käsitellä arkaluontoisia aiheita ja hallita riitoja.

– Älypuhelimelta kaikkia pyydetään toimittamaan näkemyksensä parista laatimalla asteittain “luettelo”, joka käy läpi kymmeniä kyselylomakkeita. Molemmat tarkastelevat edistymistään, vertailevat vastauksiaan ja voivat kommentoida niitä. Jokainen vaihe erotetaan lyhyistä analyyseistä, jotka antavat yhtä monta vinkkiä ja avainta kuin käsitellyt kysymykset. Kun ohjelma on valmis, jokainen kirjoittaa mustavalkoisena oppimansa opinnot ja päätöslauselmat. Lukemien ja podcastien ehdotetaan menevän pidemmälle.

– “Kokemukset” -osio tarjoaa pariskunnille käytännöt, aktiviteetit ja kokeet kahdelle päästä pois rutiinista, luoda parempi vuoropuhelu ja vahvistaa heidän siteitään: rentoutuminen hengittämällä, yhdessä katsottavat elokuvat, aloitushidas seksi tai luettelo toisilta odotettavissa olevat huomiot. Tämä osio sisältää myös säestyskomponentin, jotta saat selville, missä seurata parihoitoa tai harjoittelua. Sovellus myöntää rajoituksensa.

> Haitat

– Tämän sovelluksen periaate, jota pidetään interaktiivisena henkilökohtaisen kehityksen oppaana, voi olla epäilyttävä. Ensinnäkin, koska voimme taistella nopeasti joissakin jo arkaluonteisissa kohdissa pahentamalla jännittynyttä tilannetta. “Mitä, vastasit Ei lainkaan kysymyksessä tunnetko kumppanisi arvostavan sinua ? ! » Sitten, koska voi olla hieman idealistista uskoa, että MCQ: iden täyttäminen riittää erottamaan ihmissielun yhteenliittämisen, mikä on enemmän kahden voimaa.

Sinulla on jäljellä 19,34% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

vierailusivusto