July 23, 2021

“Aloitin liian aikaisin kysyä itseltäni mitä työtä halusin tehdä”

Pienintä mitä voidaan sanoa on, että Elsa Lunghini ei juokse haastattelujen jälkeen – hyvin harvinaista! Hänellä ei ollut kiire tavata Maailma. Ensinnäkin terveydellisistä syistä, maaliskuussa ja huhtikuussa. Toukokuussa hän asetti ehtonsa: ensimmäistä henkilökohtaista haastatteluaan varten se järjestetään Hôtel des Rempartsissa Aigues-Mortesissa (Gard). Tämä maan kiviholvissa sijaitseva entinen kasarmi toimii lisärakennuksena, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Saint-Laurentin linnaa, jossa se kääntyy Tässä kaikki alkaa, TF1: n onnistunut päivittäinen päivä ja saippuaoopperan “spin-off” (muunnelma) Huomenna kuuluu meille.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Aperitiivi William Shellerin kanssa: “Kadon kuin Greta Garbo”

Käyttäytyminen, jota voisimme pitää ylimielisenä – se iski meitä. “Olen oppinut ottamaan askeleen taaksepäin tunnetusti”, hän korjaa pehmeällä, mutta lujalla äänellä “Saveur de Versailles” -teen edessä. Se on kuusitoista, vähän aikaisin aperitiiville. ”Olen aina ollut varalla. Luulen, että epäluottamus on peräisin lapsuudesta. ” Lapsuus keskeytyi 13-vuotiaana jonka ilmiömäinen menestys Älä mene. Elokuvalle kirjoitettu kappale Elämäni nainen, Régis Wargnier’n, pääroolin näyttelijä Jane Birkin hylkäsi ensin, ennen kuin hänet tarjottiin pienelle Elsalle, joka on jo tottunut sarjaan. Christiane Jobertin, taidemaalarin, kuvanveistäjän ja näyttelijä Marlène Jobertin sisar, sekä säveltäjä, laulaja ja koomikko Georges Lunghinin tytär, hän aloitti 7-vuotiaana vuonna. Vankila, kirjoittanut Claude Miller yhdessä Romy Schneiderin, Lino Venturan ja Michel Serraultin kanssa.

Orjaksi kieltäytyminen

Levy, myyty 1,3 miljoonaa kappaletta, työntää Elsaa vuonna 1986, “nuorin laulaja” Top 50: n kärkeen. Hän pysyy listalla kahdeksan viikkoa. Tämä uskomaton menestys, tämä «Tourbillon», saa hänet myös huomaamaan kateutta, pahuutta, vaikka hänen isänsä varoitti häntä. Hän haluaa puhua hänestä: Georges Lunghini. Italialaista alkuperää, hän, kuten hänkin, aloitti elokuvan aikaisin, 14, ennen kuin hänestä tuli valokuvaaja Jean-Daniel Lorieux, silloinen laulaja, kirjailija ja säveltäjä – Sylvie Vartan, Marlène Jobert, Marc Lavoine ja hänen tyttärensä. , tietysti. “Hyvin aikaisin näin isäni työskentelevän ahkerasti ja yrittävän löytää paikkaa …” Vanhempiensa kanssa lomalla hän näkee hänen laulavan ravintolan terassilla. ”Isäni ei kestänyt katsomassa hänen tekevän tehtävää, mutta minä rakastin sitä. Ihmiset palvoivat häntä myös. Hän teki Elvis-standardeja … ” Hän näkee hänen tekevän hihan kymmenen vuoden ajan. ”Minut kasvatettiin näin. Minusta ei ole koskaan puuttunut mitään. “

Sinulla on 67,21% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Lue lisää