July 23, 2021

halloumin ja mozzarellan välillä, kesän ottelu

Evuosi 2020 ranskalaisten lukujen mukaan AgriMer-Kantar: lehmänmaidonjuustojen myynti kotikäyttöön kasvoi 8,5% ensimmäisen vuoden aikana suljetussa tilassa, mozzarellan ollessa tämän kasvun kärjessä (+ 21,2%) ennen raclettea (+ 12,2%) ja Comté (+ 8,2%).

Mozzarella tai Italia sulavalla sydämellä

Se on raikas, pehmeä ja puhdas tyyny, jota ranskalaiset eivät voi tehdä ilman. Mozzarellan valkoisen lipun nostamisesta on tullut kausiluonteinen refleksi, vaikka tämän italialaisen tunnuksen kulutus yleensä jakautuu ympäri vuoden.

”Lehmältä? “, yksi vastustaa. Koska puristit vannovat mozzarellaa puhvelia Campanialta, joka on valmistettu puhvelimaidosta ja jolle on myönnetty suojattu alkuperänimitys (suojattu alkuperänimitys, italian kielellä DOP) vuodesta 1996. Tuotanto, joka säilyttää alkuperäisen eleen: katkaista, se on leikata käsin vielä juokseva juokseva taikina, joka on saatu juoksutteen (eläinperäisten entsyymien) ansiosta ja sekoitettu tankissa kiehuvaan veteen juustolangan muodostamiseksi. “Sulatettu.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös 10 pastakäskyä

Palloiksi, punoksiksi, helmiksi tai pieniksi solmuiksi muotoiltu aito mozzarella (joka voidaan saada myös hyvällä lehmänmaidolla) maito kerma) hengittää nenästä sitten suuhun tuoreita, herkkä, ruohomaisia, hieman suolaisia ​​ja joskus happamia tuoksuja. Jotakin meistä Campanialta (tai Puglia, Molise …), luonne, läsnäolo, maku – jalo ominaisuudet, jotka teollisuuskorvikkeet, jotka on saatu kiireessä sitruunahapolla, joskus maitojauheella ja mekanisoiduilla prosesseilla, ovat liian usein peittäneet.

Mozzarella paljastaa kaikki makunsa huoneenlämmössä, mutta se täyttää kaikki sulatusominaisuuksillaan

Onko kuningatar mozzarella alkanut horjua valtaistuimellaan kilpailussa omien serkkujensa kanssa tämän standardoitujen tuotteiden voimakkuuden takia? Ruskeassa mekossa hänen savustettu versio (savustettu) viettelee, kun tupakointi pysyy huomaamattomana. Scamorza, myös tavallinen tai savustettu, on tiukka kaula ja kiinteämpi runko. Mutta suurin uhka on pullea ja viettelevä burrata, jonka sydän on täynnä kermaa: heti titilloitu, se leviää häpeämättömästi kesälevyille, kun mozzarellan annokset tietävät, kuinka pitää jalustansa ja sijoitus.

Maustettu raakana, yksinkertaisella oliiviöljyllä, mozzarella paljastaa kaikki makunsa huoneenlämmössä. Italialaiset arvostavat sitä erittäin tuoretta, kiinteää ja joustavaa; juustovalmistaja François Robin, Meilleur Ouvrier de France, pitää sitä parempana: ” Ajan kanssa, hän vetoaa, kuitu rikkoutuu ja pehmenee. ” Kypsennetyssä versiossa se kiehtoo kaikkia sulatusominaisuuksillaan: leivitetty, paistettu tai vaunussa (”Vaunussa”, pakattuna voileipäksi), mutta myös täydellisenä kesävihannesten, munakoisojen ja tomaatin saattajana, erityisesti gratinoissa, täytetyissä pizzoissa … Hänen vakiintunut ylivalta ei ole kaukana ripustuksesta.

Sinulla on 52,16% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Voisit katsoa täältä !.!.! Lue lisää täältä