August 2, 2021

Viisi majoitusta matkalle lastenlastesi kanssa

AAMUN VALINTA

Ota koiravaljakkoajelu Fontainebleaun metsässä, johda linnojen elämää Loiren rannalla, pidä hauskaa Pariisin museoissa, ohita katarimaalla jättiläismäiseen kuiluun sijoittuneista linnoituksista tai löydä eläimistöä ja kasvistoa Var: on jotain jokaiseen makuun, ja talon kanssa, joka vetoaa kaikille sukupolville.

Fontainebleaussa, historiallisessa rakennuksessa

Lapsenlapsesi haaveilevat matkasta metsään … mutta yöllä teltassa ja herätessäsi alaselän tukossa, annoit! Viikonloppuna Fontainebleaussa luopumatta mukavasta sängystä pääset Hôtel L’Aigle noiriin. 1500-luvun rakennuse vuosisata oli yksi aateliston suosituimmista lomapaikoista, jotka seurasivat suvereeneja heidän matkoillaan 100 metrin päässä sijaitsevaan linnaan.

Historiallinen neljän tähden hotelli on ylellinen, mutta perhehuone on silti edullinen. Empire-tyylinen matto ja taustakuvat, vaikuttava aamiaishuone: lapsilla on vaikutelma nukkumisesta museossa. Lähtiessään hotellista he kohtaavat kasvotusten melko vanhanaikaisen hevoskarusellin. Käänny karusellin ympäri ennen kuin lähdet piknikille Dianen puutarhaan, vastapäätä, vierailemalla sitten linnassa ja sen puistossa, jossa et pääse veneretkeltä karppilammella.

Lasten toiminta Entä jos kelkkailemme koiraa … metsässä? Tätä Christian Perlwitz tarjoaa, musher, joka vie sinut hevoskärrillesi tutustumaan metsän kauneuksiin. Pays de Fontainebleaun matkailutoimiston sivustolta löydät myös opastettuja kierroksia metsässä, aasiratsastuksia tai kalliokiipeilyaloitteita.

Hôtel L’Aigle noir, 27, paikka Napoléon-Bonaparte, Fontainebleau (77), perhehuone 4 hengelle alkaen 149 €.

Lähellä Loiren linnaa, tyylikkäässä leirintäalueessa

Mela, polkuvene ja vene tarjoavat lapsille mahdollisuuden tutustua Rillé-järvelle (Indre-et-Loire).

Mummo haaveilee vierailusta Loiren linnoissa, isoisä viettää päivänsä kalastuksessa, pienet pommien valmistuksessa uima-altaassa … Koko perhe on onnellinen valitsemalla Huttopia-kylän Rillé-järvellä. Tämä tyylikäs leirintäalue sijaitsee Touraineen sydämessä, luonnon sydämessä, mökkejä, puumökkejä tai kanadalaisia. Mukavuus on taattu, mutta seikkailun henki säilynyt.

Järvellä lapset nauttivat melonnasta, polkuveneistä, veneretkistä ennen poniratsastusta tai jousiammuntaa. Kun kaikilla on ollut hauskaa raikkaassa ilmassa, voimme ottaa polkupyörät vierailla ympäröivissä Loiren linnoissa Azay-le-Rideausta Chenonceauun tai syödä jäätelöä viehättävissä Candes-Saint-Martinin ja Montrésorin kylissä (Indre-et-Loire).

Sinulla on 59,86% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

hyppää tälle sivustolle